Kas notiek ar cilvēkiem?

13. jan 2010. 23:03

Nekad nevarēju iedomāties,ka tā var apsaukāties "pieauguši" virieši....tas viss publiski.Parādīt savu īsto seju.Kur jūsu pašcieņa?Tas taču pazemo pašu teicēju,ne jau to par kuru izsakās.Un pazemo to,kas akceptē tādu attieksmi.

14. jan 2010. 11:06

Atdilde ciklopam.Pēc slavas dzenies Tu,man viņas ir pietiekoši,un cienu arī sevi,ko nevaru teikt par Tevi.Suņi rej,bet karavāna iet tālāk.

Atslegas vārdi: doma attiecības.0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (3)

  1. 0
Dzēsts profils 13. jan 2010. 23:21 Viņa atbildes

Tie kas tā dara, viņi lepojas ar to, uzskatīdami to, par virtuozu gudrību.   Tāpēc diezvai sapratīs ko citu. Kamēr nenonāks sabiedrībā, kur cita valoda

  1. 0
Dzēsts profils 14. jan 2010. 00:53 Viņa atbildes

Nu kā, kas notiek - mēs tak tagad esam moderni un Jevropā!   Feminizms, iepazīšanās saiti, svingerklubi - ko gan plebu saujiņai vēl vajag!?
,,Smird"šeit, jo savu morālo kroplību uz ielas īpaši neizradīs - tur var ārti bietē norauties!
Tāpēc netver šo virtuālo pasauli par pilnu! Un būs pie viena imunitāte!  

  1. 0
Dzēsts profils 14. jan 2010. 03:11 Viņa atbildes

Man būtu ko brīnīties,pirmo reizi redzu Tavu paskaidrojumu pie jautājuma.Es rakstu:"Kāds teksts,tāda atbilde"! Kādēļ liec "pieauguši" pēdiņās? Pēdiņās var katrs domāt pēc sava prāta.Ko Tu domāji ar to pati?! Kāda Tava pašcieņa,ja dzenies pēc lētas slavas,jautā cik atļauts,bet pašai nav ko jautāt?! Vai esi tik dumja un maz ko zini no dzīves savos gados?!...   Cita acī redz skabargu,savā neredz baļķi.Sak.v.

Autorizācija

Ienākt