Kā noņemt lāstu?

24. jan 2010. 13:12

Problēma - Kāpēc tik daudz kas notiek tieši ar Dieva ļaudīm?

Atbilde:
- Iespējams, tu esi viens no tiem, kas ir nepārciesta lāsta upuris. Daudz kristiešu gadu no gada cīnās ar dažādām slimībām un smagām problēmām un tomēr neatkarīgi no visa tā, ka daudz lūdzās, tic un apmeklē garīgās dziedināšanas sapulces, viņu dzīvē nekas nemainās. Daudz ģimeņu uz sevis nes garīgu slimību, pašnāvības, alkoholisma, fizisku slimību, šķiršanās un nabadzības zīmogu. Bieži pat tie, kas ir nākuši pie tā Kunga, nespēj apstādināt šo nebeidzamo iešanu pa apli un viņu dzīves tiek aplaupītas. parasti šie ļaudis neapzinās, ka viņu visai bēdīgais stāvoklis ir kā rezultāts nenoņemtam lāstam, kas joprojām darbojas viņu dzīvēs.

Iemesli:
- Ienaids un skaudība,
- Velna valstības robežu pārkāpšana un patvarīga ieiešana viņa teritorijā,
- Pieskaršanās nešķīstām lietām,
- Lāstu pārmantošana,
- Dieva likumu pārkāpšana

Atslegas vārdi: Lāsti0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 24. jan 2010. 13:55Viņas atbildes

Ja Tu esi kristiete, tātad Tu sirgsti. Kāpēc?  Palasi baltu cilšu vēsturi. Palasi kristīgas vēstures lappuses, svarīgi ja to studētu no abām pusēm. Tad iespējams Tev radīsies daudz jautājumu.  Bet no savas puses es varu teikt, ka kristīgā ticība šurp (Latvijā) ienāca ar varu. Varbūt Tu domā ka te dzīvoja mežoņi un kristīgā ticība tiem bija nepieciešama? Nē! Tiem jau bija sava ticība. Un tā bija miermīlīgāka. Turklāt palasi Bībeli!  Vecā derība pilna ar kariem. Jaunajā derībā ir rindiņas, kurās rakstīts, ka Dievu pielūdzot ej savā kambarī un pielūdz mani neviena nemanīts. Bet ko dara kristieši?  Un tā varētu daudz un ilgi runāt par to kā krustneši ar Dieva piesegu un Dieva vārdu uz lūpām nīdējuši Tavus senču senčus. Vien raganu medību laikā, desmit gadu laikā vienā Krimuldas novada teritorijā, uz sārtiem sadedzināja dzīvas 640 sievietes! Vai tas ir cienīgs dieva kalpu darbs? Tad parēķini matemātiski - cik ir bijuši izskanējuši nolādētības lāstu? Skumji vai ne!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 0
Dzēsts profils 24. jan 2010. 13:27 Viņa atbildes

Mana atbilde, būs vienkārša...........Nevajag lāstu nopelnīt............un tad viss būs štokos.............

  1. 0
oome S. 24. jan 2010. 13:29 Viņas atbildes

panem kabata saali un atrodot 9 krustceles, pa skipsninjai izkaisi visaas 9 krustcelees....pamegini,launema nekada ,ja ari netici.Kaut gan viss jadara ar ticibu....

  1. 0
Dzēsts profils 24. jan 2010. 13:58 Viņa atbildes



ar ko tik tie cilvēki necenšas  piebāzt to galvu..........

  1. 0
Churchiks K. 24. jan 2010. 14:12 Viņa atbildes

hehe

  1. 0
savsem k. 24. jan 2010. 21:40 Viņa atbildes

Tas nav interesanti , labāk varētu apspriest , kā tos lāstus uzliek , nevar taču visu usticēt datorvīrusiem .

  1. 0
Jānis S. 24. jan 2010. 21:41 Viņa atbildes

Iemesli var būt dažādi, visbiežāk nepiedošana un tiesāšana.

emund, tā vēsture, ko mums māca skolā un apraksta grāmatās ir viltojums, tapis 17.-18.gs, pie tam ir veikta masveidīga vēstures dokumentu oriģinālu viltošana. Galu galā līdz grāmatiespiešanas sākumam parasti viss bija vienā eksemplārā. Kristietība netika nesta ar uguni un zobenu, tie asiņainie iebrukumi notika ap 300 gadu vēlāk, jūti atšķirību. Starp citu, svastika ir viena no senajām Kristus krusta formām, rīta zvaigzne un pusmēness, zivis - tie visi ir Kristus simboli. Vārdiņam "kaladū" arī ir kristīga izcelsme: КОЛЯДКИ - праздник Рождества Христова "Энциклопедический Словарь" Ф.А.Брокгауза и И.А.Ефрона. В 86 томах с иллюстрациями. Санкт-Петербург, 1890-1907. Электронная версия на 4 CD, изданная в 2002 году изд-вом "Адепт", Москва, ООО "ИДДК".

Autorizācija

Ienākt