Kas ir mīlestība

26. jan 2010. 02:03

Atslegas vārdi: milestiba 210

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 26. jan 2010. 03:10Viņas atbildes

Mīlestība, ir tas, ka katru mirkli tu domā par to cilvēku, kad tu atceries vakardienas mirkļus un tev skudriņas skrien. Kad liekas, kad viņš ir pats labākais uz pasaules, kad tu ar viņu esi gatava iziet pašām vissarežģītākajām situācijām un viņš tevi nepievils. Kad viņš ar tevi lepojas draugu lokā, kad viņš nebaidās ar vecākiem tevi iepazīstināt.(Tas ir svarīgi, jo vīrieši ir bērni un mammai vienmēr jāatskaitās), kaut nav domas par laulībām. Tad, kad viņš ir gatavs nomesties ceļos un skūpstīt tevi, lai tu atdotos. Lai no rīta neviss kafiju, bet tas arī būtu forši.......pateiktu es tevi mīlu, es tevi gribu !!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 1
Burvīgā D. 26. jan 2010. 04:44 Viņas atbildes

Mīlestība ir salds nektārs un rūgtas vērmeles, mīlestība ir apgaismota un tumša dvēsele, mīlestība ir atdot par otru savu dzīvi un vēlēties viņu nogalināt, mīlestība ir paradīze zemes virsū un elles septiņi loki, mīlestība ir izkust otrā un mēģināt otru izkausēt sevī, mīlestība ir miers, kas baro, un nemiers, kas posta, mīlestība ir dzīvības ūdens un nāves ogas, mīlestība ir radības un bēres, mīlestība ir tuksnesis un plūdi, mīlestība ir raža un neraža, mīlestība ir pasaules sākums un pasaules gals, mīlestība ir…

  1. 0
dachuks Q. 26. jan 2010. 02:42 Viņas atbildes

tas ir tas ko ne visi shai dziivee ir sajutushi,baudiijushi,sniegushi,tas ko negaida un kas uzrodaas,tas ir tas kaa deelj mirst un pat nogalina,.....................................tas ir tas kas jaaizbauda katram vismaz reizi dziivee.

  1. 0
Dzēsts profils 26. jan 2010. 09:15 Viņa atbildes

  Attiecību kalnkals,Kā saka divu cilvēku saplūšana vienā veselā.

Autorizācija

Ienākt