Vai gatavojat kafiju ar piedevām?

11. mai 2012. 19:06

konkrēti interesējos -kā labak gatavot kafiju ar kardamonu,,esot arī metode,ka pievieno nedaudz piparu

Atslegas vārdi: kafija12

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 11. mai 2012. 23:53Viņa atbildes

Šķipsniņu sāls,lai uzlabotu garšu!!!...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (11)

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 19:15 Viņa atbildes

http://kafijasdraugs.lv/
Dzeru melnu kafiju bez piedevām,tai linkā ir šis tas par kafijām.

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 20:35 Viņas atbildes


Galvenais lai taa buutu pagatavota ar miilestiibu........

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 20:58 Viņas atbildes

Reti, ļoti reti, kad sakārojas kafiju ar kādu piedevu-- ir izmēgināts ar - vaniļu, ar kanēli, ar krustnagliņam...  bet tomēr vienmēr atgriežos pie klasikas- malta , melna, stipra un salda kafija, bez jebkādam citām piedevām.

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 21:31 Viņa atbildes

jā, man ieteica peļu sūdiņus piebērt..peina garša esot..

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 21:40 Viņas atbildes

nē melna un bez cukura:)

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 22:01 Viņas atbildes

kafija pati par sevi ir bauda? bet dažreiz izmantoju čili un sali

  1. 0
Dzēsts profils 11. mai 2012. 22:40 Viņas atbildes

Kafijai   uzleju  uudeni- vaaroshu + 2 cukurinjus... izmaisu... ko veel...dzeru!

  1. 0
Juris M. 11. mai 2012. 22:56 Viņa atbildes

  Ljoti garshiiga kafija sanaak ja pievieno kaneeli.Bet arii kafiju vajag labu-Merild vai Noir,jo smalkaak malta kafija,jo garsha labaaka.Ar pipariem ljoti uzmaniigi,par daudz&buus tikai piparu garsha,visas piedevas saberzh piestaa.Ta kaa esmu straadaajis par baarmeni,tad uz 10porcijaam kafijas apmeeram nazha gals piedevu!Neizdzerto kafiju araa nelej,var ieliet citaa traukaa&ielikt ledusskapii,buus auksta kafija,nevis atdzisusi.Var kafiju arii reanimeet,izdzenot velreiz,tikai jaapievieno svaiga kafija.

  1. 0
savsem k. 11. mai 2012. 23:14 Viņa atbildes

Nu , reizēm kāda spārnota piedeva iekrīt nejauki sīkdama ...

  1. 0
Kurzemniece E. 12. mai 2012. 00:21 Viņas atbildes

esmu mēģinājusi ar kanēli,bet garšo vislabāk maltā un bez cukura.

  1. 0
Dzēsts profils 12. mai 2012. 18:13 Viņas atbildes

var pievienot arī krustnagliņas. tās piešķir īpatnēju, vieglu garšu. vislabāk, manuprāt, ir pirkt garšvielu veselā veidā (kardamonu, kanēli vai muskatriekstu), lai to varētu samalt. tad aromāts un garša būs vēl baudāmāki!

Autorizācija

Ienākt