Linu séklas..

27. mai 2012. 15:17

vai lietojat?

27. mai 2012. 15:19

ja lietojat,kàpéc?

27. mai 2012. 15:23

man ar interesé..

Atslegas vārdi: tautas dziedniecība1

Labākā atbilde

Dzēsts profils 27. mai 2012. 15:48Viņas atbildes

Izmantojiet linu sēklas – pār savu graudaugu maltīti pārkasiet linu sēklas, vai arī ieberiet pāris tējkarotes jogurtā. Divas tējkarotes linsēklu dos papildus 2 gramus šķiedrvielu.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 1
Valdis V. 27. mai 2012. 15:20 Viņa atbildes

a ko,vai labākas par magoņu sēklām?

  1. 1
Dzēsts profils 27. mai 2012. 20:51 Viņas atbildes

Sasmalcinātas , dažreiz tās uzbirdinu sāļajiem cepumiņiem ...
Biežāk mūsmājās lieto linsēklu eļļu , gatavojot skābētu kāpostu salātus - ar sīpoliem , marinētu gurķīšu kraukšķiem - tam visam ļauj sadraudzēties , kamēr vārās kartupeļi , kuros uz vārīšanās beigām noteikti iemet kādu sasmalcinātu ķiploka daiviņu ..., un tad - mhmmm, kas par garšīgu tandēmu sanāk ! Pat obligātā kotlete var izpalikt ...

  1. 0
JAUKUMIŅŠ n. 27. mai 2012. 15:18 Viņas atbildes

lietoju gan   un eļļiņu ar  

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2012. 15:44 Viņa atbildes

Ku'n'gim un t'a darb'ibai !

  1. 0
jautrite b. 27. mai 2012. 15:56 Viņas atbildes

lietoju,ja jūtu ,ka uzturā par maz šķiedrvielu-var pārkaisīt salātiem,omletēm,likt pie putras,labāks efekts,ja samaļ kaut kafijas dzirnaviņās.Eļļu esmu mēģinājusi,bet garša specifiska-pārsvarā jau olīvju eļlu

  1. 0
jana l. 27. mai 2012. 16:29 Viņas atbildes

Lietoju sēkliņas /ne tikai linsēklas/, pieberu klāt pie pīrāgu un maizes mīklas, pie auzupārslu putras un cepumu mīklas. Patīk, ka ēdiens ir *ilgspēlējošāks* - zobiem papildus darbs un papildus šķiedrvielas.  
Lineļļu gan lietojam tikai koka *iesmērēšanai*.

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2012. 18:02 Viņas atbildes

Nelietoju,bet vajadzētu gan.

  1. 0
Maija V. 27. mai 2012. 22:54 Viņas atbildes

Tās lieto gadījumos,kad ir problēmas ar kuņģi un gremošanas traktu...cik atceros,bet iespējams ,ka tas nav viss..

  1. 0
Ivo E. 28. mai 2012. 01:35 Viņa atbildes

Vivas salāti rosina apetīti ..

Autorizācija

Ienākt