0ПонравилосьInta D. Её блог (108)

Facebook ilumināti

27 июня 2012 19:35

Ключевые слова: dzīve38590, cilvēki682, politika3025, finanses16, sabiedrība61

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (5)

Inta D. 28 июня 2012 07:29

Inta D. 28 июня 2012 06:36

"VIŅI" TOTĀLI KONTROLĒ VISU - reģistrējoties Facebook - tiek ievadīta cilvēka PERSONĀLIE DATI. Tālāk - mājas dators ir piefiksēts, publiskajos tīklos var izsekot tavas atrašanās vietas, darba vietas atrašanos - tiek piefiksēti arī cilvēki, kuri vispār neko par Facebook negrib zināt; tālāk - tādā veidā arī caur telefoniem, smartfoniem, navigācijas ierīcēm - tiek vākta informācija par VISU un VISIEM: - ko tu skaties, kādas tavas intereses, hobiji,draugi, radi, paziņu loks, tavi pasaules uzskati - DOSJĒ PAR VISIEM - un ASV piemēram policija jau var arestēt cilvēku vienkārši uz ielas pat bez iemesla - tikai tāpēc vien, ka cilvēks ir "bīstamo" sarakstā. (arī es jau noteiktu būtu potenciāli "bīstamo" sarakstā! - bet man tas tikai piedod sparu - Latvija NAV ZELTA MILJARDĀ - TĀ IR IZNĪCĪBAI NOLEMTĀ TERITORIJA!)
NO KURIES TAD IR ŠIE SARAKSTI???!!!
Pie mums arī tiek ieviestas kameras uz ielām it kā policijas vajadzībām! PADOMĀJIET TĀLĀK PAŠI!
Cūku gripa, Putnu gripa, AIDS u.c.  - "viņu"mākslīgi radītas, lai cilvēki sāktu BAIDĪTIES un veiktu vakcīnas, pirktu zāles, kuras patiesībā ir - ILUMINĀTU VĒL VIENS PEĻŅAS UN KONTROLES INSTRUMENTS;
REKLĀMA JEBKĀDĀ VEIDĀ UN PAR VISU - arī KONTROLES instruments - TIEK REGULĒTAS masas - ko ēst, kā ģērbties, ko skatīties, kur izklaidēties - UN TAS ATTIECAS GALVENOKĀRT UN BĒRNIEM UN JAUNIEŠIEM - TĀ TIEK "RAŽOTAS BATERIJAS", KAS MĒS PATIESĪBĀ ESAM PRIEKŠ VIŅIEM!!!!
Kāpēc aizvien vairāk ir dažādas atpūtas un izklaižu iespējas, kafejnīcas un bāri, spēļu zāles u.t.t - VISS APKĀRT - IR RADĪTS LAI ATRADINĀTU BĒRNUS UN JAUNIEŠUS PATSTĀVĪGI DOMĀT, LAI NEPRASTU DISKUTĒT PAR POLITISKIEM JAUTĀJUMIEM - vienkārši "vergi" - "roboti" !!!
Kā apliecinājums - pavērtē tagad no šī skatu punkta - par ko pārsvarā arī šeit Amigos cilvēki raksta, uzdod jautājumus un kādas ir atbildes.

PIRMAIS UN GALVENAIS JAUTĀJUMS LATVIJAS glābšanai - ATBRĪVOTIES NO PARTIJU PĀRVALDĪBAS SISTĒMAS KĀ TĀDAS -
par šo jautājumu vislabāk ir kontaktēties ar vismaz vienu man zināmo cilvēku Amigos, kurš par to izstāstīs labāk un izsmeļošāk ir Jānis Steps.
Un starp citu - tautas atmoda un un latviešu valoda - īstais taustiņš un īstajā laikā - tā ir tikai viena nodaļa "viņu" plānā - tāpēc vēl aizvien šis jautājums aizvien tiek "uzčubināts".

Vineta K. 27 июня 2012 22:51

Ko,tu arto gribeji pateikt.     

Inta D. 27 июня 2012 19:59

Lai saprastu būtību - vispār nav vajadzīga nekāda valoda!

vnk S. 27 июня 2012 19:46

...ar steigu....japieskas franču valodas kursos......

Авторизация

Войти