1ПонравилосьInta D. Её блог (108)

Stop Chemtrail - Facebook - PIRMĀ konference!

24 ноября 2012 07:45

Global Skywatch Phone Conference, Monday November 26, 8pm ET
Call 702-589-8240 and use access code 9172065.
All are welcome to participate. Please join us.

We will be having our first telephone conference call to discuss specific proposals to coordinate our efforts to expose chemtrails to the public and to raise the funds necessary to reach our goals. We will also begin organizing our group so more people can get directly involved in a well-coordinated, well-focused group that gets things done.

Join our Wiggio Group to stay connected with us by using this link:
http://wiggio.com/group_open_join.php?groupid=1517236&password=whatintheworld&ref=1471613

Globālā Skywatch Tālruņa konference, pirmdien 26 novembris 08:00 ET
Zvanu 702-589-8240 un izmantot piekļuves kodu 9.172.065.
Visi ir laipni aicināti piedalīties. Lūdzu pievienoties mums. Mums būs kam mūsu pirmā telefona konferences zvanu, lai apspriestu konkrētus priekšlikumus koordinēt mūsu centienus, lai atklātu chemtrails sabiedrībai un piesaistīt līdzekļus, lai sasniegtu mūsu mērķus. Mēs arī sāks organizēt mūsu grupu, lai vairāk cilvēki var saņemt tieši iesaistīti labi koordinētas, mērķtiecīgas grupā, kas tiek izdarīts lietas.

Pievienojies mūsu Wiggio grupa palikt saistīts ar mums, izmantojot šo saiti: http://wiggio.com/
group_open_join.php grupas id =? 1517236 & parole = whatintheworld & REF = 1471613

Ключевые слова: veselība7049, dzīve38590, attiecības38696, politika3025, bērni71

Комментировать могут только авторизованные пользователи

Комментарии (9)

Inta D. 26 ноября 2012 08:55

Vilnim Salmem: Visā pasaulē cilvēki jau sen zin, ka OFICIĀLAJIEM ziņojumiem, OFICIĀLAI informācijai, OFICIĀLĀM ziņām masu mēdijos - TICĒT NEVAR. Jūs acīmredzot esiet viens no "padomju" laiku upuriem, kuri pieraduši saņemt informāciju gatavā veidā, kuri NEKAD NEUZDOD JAUTĀJUMUS - KĀPĒC, kuri NEKAD NEDOMĀ AR SAVU PRĀTU.
Pilotu intervijas:
http://www.ustream.tv/recorded/27272532

Vilnis S. 25 ноября 2012 18:33

CHEMTRAIL  -  Tur nav nekas ko pētīt, dieva doti cilvēciņi visā pasaulē taisa troksni, pašiem nezinot par ko.Daudzi pasaules pētniecības un dabas aizsardzības institūti nav apstiprinājuši nekādus aerosolu izsmidzināšanas gadījumus. Es tomēr vairāk ticu Lielbritānijas DEFRA  nevis Intai un viņai līdzīgajiem Arī citu valstu kontroles dienesti neapstiprina neko no ķīmiskajām trasēm, arī Latvijas zinātnieki neko nav atklājuši, ja nu vienīgi "superzintnieks" Jānis. Pasaulē nemaz nav tādas organizācijas, kas to varētu finansēt,ja tā būtu taisnība.

Inta D. 25 ноября 2012 09:40

Šeit normālas saprātīgas atbildes pat necerēju izlasīt.
Māri Budevič! Tieši jūs un jums līdzīgie nesaprotat, kādos mēslos esiet!
Pirmkārt - neviens neliek pievienoties kaut kādai Wiggo grupai.
Otrkārt - ja nebijāt slinks pētīt, kas ir Wiggo, tad labāk papūlieties izpētīt, kas CHEMTRAIL, HAARP. Tas būs svētīgāk, nekā rakstīt stulbus komentārus!

Māris B. 24 ноября 2012 17:50

Inta Dižā! Jūs vēl līdz šim laikam neesat sapratusi, kur Jūs esat ieciklojusies un kādos mēslos tā Wiggo grupa, vai kā to var saukt, esat nonākuši! Kurš idiņš to tagad dara, ja nu vienīgi safāzējušies vai sapīpējušies. pievienoties jums      Jābūt galīgi tupam vai debīlam

Inta D. 24 ноября 2012 12:53

Visiem gramatikas "pētītājiem" - vairāk ne uz ko citu neesat spējīgi. Jūs tik vien spējat, kā tikai izlasīt, bet pakustināt smadzenes par jēgu - nevarat, jo tās vienkārši ir atrofējušās!
Par līdzekļiem: pasaulē ir cilvēki, kuri jūsu vietā palīdzēs veikt gaisa, ūdens, augsnes u.c. analīzes. Jūsu vietā - rūpes par jūsu bērnu, mazbērnu veselību un nākotni vispirms ir JŪSU PIENĀKUMS, nevis citu valstu pilsoņiem! Tāpēc turiet savas mutes, ja esiet par gļēviem un truliem, lai rūpētos par tiem, kurus paši esiet laiduši pasaulē.
Ak, protams - Amigoss jau pārpilns ar seksuāli apsēstiem zombijiem, kuriem tikai viena interese - zemāk par jostas vietu! Paskaitiet vēl dzejolīšus un padziediet dziesmiņas - kamēr citi domā un kaut ko dara jūsu pakaļas labā!

Vineta K. 24 ноября 2012 11:41

Lai kautko iesaktu,jabut lidzekliem.Ceru ka tev izdosies.

Удалённый пользователь 24 ноября 2012 10:38

Rita Rieksta 10:22
Inta Dižā! Vai Jūs kādreiz normāli pārlasat, ko uzrakstījusi? nokopējusi?

Varētu nevis tukši muldēt bet paši sākt kaut mazumiņu savā un savu bērnu un mazbērnu labā darīt! Kas attiecas uz gramatiku tad teikšu nav svarīgi cik gramatiski pareizi ir uzrakstīts. Svarīgi vai saprati ka lieļā pakaļā esat...

Удалённый пользователь 24 ноября 2012 10:22

Inta Dižā! Vai Jūs kādreiz normāli pārlasat, ko uzrakstījusi? nokopējusi?

iim e. 24 ноября 2012 09:40

Jūs esat ļoti vāji finansēti ja nevarat atļauties gramatiski pareizi iztulkot... Jāsaka elektronika jums ir labi iztulkojusi ... Varbūt šādas kvalitātes tulkojumus varētu piedāvāt internetā nevis tos murgus kas ir patreiz...
Tālruņu konference //....pirmā telefona konferences zvanu.../  -- jauns naudas pelnīšanas veids aizbildinoties ka visi to vēlas .Zem "Visi "  ir tie kas pelna???
KO apspriest un ko koordinēt -- ja apakšā nebūs nauda tad Labdarība nenotiks  /.. un piesaistīt līdzekļus, lai sasniegtu mūsu mērķus../.. -- fuflo,
jūs sadalīs kā viņi vēlas grupās un koordinēs jūsu darbības -- proetems par maksu.....
Man FACEBOOK NAV NEPIECIEŠAMS -- jūs neesat vienīgie.. Jūsu izkārtojums lai orientētos viņā ir palicis arhaiskā līmenī....  Ir arī citi progresīvāki un modernāki saiti.

Авторизация

Войти