Janeks O. 29 марта 2010 22:48 Его ответы

Es nepieņemu atbildi kā tādu nē!

  1. 0
Janeks O. 19 марта 2010 22:09 Его ответы

DABISKI LAI TAS NPARVERSAS PAR SLIMIGU IERADUMU.PARMAINAS VAJADZETU PAMANIT ARI KADU SIEVIETI.BET SAVU REIZI PAT IR IETEICAMS PASTAIPIIT ADINU.TAS TIK VAIRO FANTAAZIJAS.MANS UZSKATS.TAS NAV GREKS.

на вопрос Vai onanét ir gréks? от Удалённый пользователь