Mārtiņš K. 6 ноября 2015 01:15 Его ответы

KADREIZ JAUNIBA, TAGAD MAN TAS LIEKAS MULKIGI.

  1. 0
Mārtiņš K. 5 ноября 2015 23:35 Его ответы

MANA DZIVES SITUACIJA IR LOTI SAREZGITA. ES SMALKAK NEIZTEIKSIES, JO TAS NEBUTU KOREKTI ATIECIBA PRET TIEM, KAS AR TO IR SAISTITI.

  1. 0
Mārtiņš K. 5 ноября 2015 21:09 Его ответы

AMIGOS KONTINGENTS IR TIPAT RAIBS, KA VISA MUSU SABIEDRIBA.

  1. 1
Mārtiņš K. 5 ноября 2015 21:02 Его ответы

MAN 38. GADI. KA TEIKT PASA PILNBRIEDA.

на вопрос Cik Jums gadu? от Удалённый пользователь
  1. 1
Mārtiņš K. 5 ноября 2015 21:00 Его ответы

VISTICAMAKAIS KA SUNITIM AUG JAUNI ZOBINI UN TAD VINIEM IR TENDENCE GRAUST, JO VINIEM NIEZ SMAGANAS.

  1. 0
Mārtiņš K. 20 октября 2015 15:41 Его ответы

protams, ka man nav cenas, bet ar parejo ir viss kartiba.