Pavāram (lasi - sievai) buljona zupas gatavošana ir viens no laika ietilpīgākajiem procesiem. Bet..vai fizisku darbu strādājošs vīrietis būs no zupas pietiekoši labi paēdis? lai atgūtu darbā iztērētās kalorijas..
Skābus kāpostus gan labāk redzu ejam ne nākam..
Ключевые слова: dzīve38590, attiecības38696, attieksme3443
Ja kartupelis kartupeli neķersta pa bļodu, tad ir "nopietns" ēdiens.
Ja zupā būs gan dārzeņi, gan gaļa, tapat- piekodīs rupjmaizi klāt, vel aizdaru pieliks klāt- tad jau būs paēdis. No piena zupas- diez vai, bet - skābu kāpostu, sēņu, harčo, soļankas,- būs gan paēdis.
Labas zupas ir veselīgas un garšīgas,tikai jāmāk pagatavot.
Nenopietns var būt tikai ēdājs, ne zupa.
Biezākam vecim ,- biezāka zupa .
Mana mamma vāra lielo katlu , man pietiek nedēļai , kad kā piedevu aplaizu pirkstiņus pēc sava Lepnuma paglaudīšanas ! Garšo pēc dārgas siļķes man patīk , arī nauda mammai ieekonomējas..
nopietna zupa tad ir nopietni
Skatoties kāda zupa.
Rasoļņiks, harčo, soļanka, utt.....
Man vīrs ir iemācījies ēst biezputras. Kā?
Mannā putrai - virsū sviestu, kečupu, piparus....
Katru dienu nesanāk ēst kotletes un karbonādes......
Zupiņa ir ....Ja tik labi pagaravota!:)
zupas ir dažādas-skābu kapostu zupa ar gaļu-nopietna,vistas buljons-mazāk nopietns,piena zupa-pavisam nenopietni
Paskaties filmu "Potjomkins" un izdari pats secinājumus.
Tas kas notika pēc kliedziena "ZUPĀ TĀRPI", tad varbūt sāksi uz zupu citādi skatīties un novērtēsi zupas nozīmi vēsturē!
Ja zupai ir tendence kalorijas zagt nevis pavairot,tad jàpamet darbs vai nav jàèd zupa. .
Vēl vistas vsakņu zupa.Ir lētais varints.Pa -ēdis būsi
ja sanākusi kārtīga zupa, otrajam nemaz vairs nav vietas:)
no zupām man nāk slinkums....izmantoju brīvdienās, kad tā var atļauties.
Zupina sakuma,pa viduciti kartiga karbonadite ar piedevam.Bet saldoedienu nu pasam butu jaizvelas.Ceru ka tada edienkarte tevi apmierinatu.
ja kreejums,,kusaks,,galjas,pabieza,palielaa bjodinjaa-kaa ta nepaeediisi!.?