0Вопрос понравилсяlauris z.Его вопросы (2)

Cilvēkiem nav izvēles kā tikai doties prom no Latvijas.

9 декабря 2009 19:51

Man personīgi ir kauns par latvijas valdību.Nodokļi mūss vissus skars,bet algas paliek mazākas.

Ключевые слова: Dusmas0

Лучший ответ

  1. 1
Удалённый пользователь 9 декабря 2009 21:49Её ответы

Izvēle pastāv vienmēr- jautājums- ko izvēlos es, bet ko-tu....

Этот вопрос уже закрыт. Вы не можете на него ответить.

Ответы (5)

  1. 0
Удалённый пользователь 9 декабря 2009 20:05 Её ответы

Gribas vēl redzēt tos muļķīšus ,kas ar baigo ticību ies vēlēt,valdībai sen neinteresē kas notiek ar tautu,kāpēc mums par viņiem būtu jāvēl,degradējies bars ,kas zog un zags.Gribētos zināt statistiku cik ir aizbraukuši.Mēs ģimenē esam 5ci,un trīsi jau ir prom,es vēl cīnos,bet cik ilgi,raudāt gribas,nu negribu es prom.

  1. 0
sandis k. 9 декабря 2009 20:14 Его ответы

Nav jau variantu, ja pats ministrs saka ka Latvijā turpmākos 2 vai 3 gadus nebūs ko darīt :(

  1. 0
Удалённый пользователь 9 декабря 2009 20:19 Его ответы

Ko var ļerkstēt par valdību, par politiku - nu brauciet prājām, tā vietā kamēr gaudojat, labāk kravājat čemodānus un visas četras debess puses - jums prombraucēji ir atvērtas !

  1. 0
Удалённый пользователь 9 декабря 2009 21:35 Её ответы

beidziet takš činkstēt un sāk kko darīt! k
ada tā zeme ir, tāda ir! paši tādu sataisījām! kad visi metīsies kko darīt un kārtot tās savas dzīves, tad arī būs! nav ko gaidīt mistisku glābiņu un paļauties uz kād';am 100 galvām! pašiem visu! domā citur tevi gaida atplestām rokām?nu ne taču! visur tā krīze un bezdarbs aug, tik viņi pa to mazāk čīkst, bet vairāk dara...nevajag pašiem visu uzpūst un nomāl';et melnāku! nevis gaidi kad tev dos, bet dod citiem- savu darbu, cerību un ieguldījumu attīstībai! nebūs to algu, bet kur tās radīsies, aj vnk naudas nav?! jāsitas cauri ar to, kas ir!

  1. 0
erika s. 9 декабря 2009 23:36 Её ответы

Vot vot ,ej kur gribi visur apkārt činkst,Gribi dzīvot nevis izdzīvot jāsāk domāt un strādāt pašiem.A to pieraduši ka viņu vietā izdomā un izdara.Tagad grūti....Jā man arī nav viegli,bet raujospa trim,maz laika paliek izklaidei un citam.Sieniet paunas un uz lidostu maršs,itkā svešā vietā būtu gaidīti.Maizei garoza bija ir un būs !!

Авторизация

Войти