tattoo

October 9 2009 13:30

kapēc ir tādi cilvēki kam ļoti nepatīk tattoo?? nē pareizāk būtu uzdot jautājumu-kapēc šie cilvēki noliek tos kam ir tie tattoo??
nu ja tev nepatīk tad netaisi, kapēc aiztikt tos kam ir?tas taču nav tavs ķermenis ka būtu par to tā jauztraucas :D katram taču ir savi uzskati un domāšana...
bet cilvēks jau vnm atradīs iemeslu par ko pakasīties un izlikties gudrāks :)


Keywords: tattoo11

Only authorized users can comment

Comments (10)

Blocked profile October 10 2009 22:45

kas daļas,gar citiem..????Tev patīk!!???
Man,jā:))Un tāpēc man ir tatuška,kas liek man justies labi:))Kada gan man daļa,vai citiem patīk,ka es neesaju zaļas apakšbikse vai nē,tapat ar tetovejumu...nepatīk neskaties princips vnk,un visiem saprotams:))

..Jana .. October 10 2009 20:37

nju tas ka tattoo tomer ir savs dzivesveids un savs "zīmogs" piekritīšu.. bet tas nav ceļš uz elli.. :)
ja tev aptiik un tu vinju nes ar lepnumu tad viss kartiiba.. kritika buus..it īpaši protālos-jo anoniimi nosodit tas ir cilveku dabā.. :) tak cilvēks nevar aizet mieriigi gulet ja nav kadam kko sliktu pateicis... :)

Drīz taisīšu vēl vienu tattoo.. un nebaidos ne no ļaužu nosodījuma ne no kā cita.. nesāšo to tik pat lepni kā pirmo.. :)  

Ieva G. October 9 2009 20:59

pati tieši neesmu saskārusies ar tik asu kritiku, bet piem., palasot diskusijas citos portālos tā ir ļoti novērojama, ka atrodas personas kam tas ļoti nepatīk. ir pat lasīts variants, ka tiem kam ir tattoo nonākšot ellē.tattoo tam esot kā zīmogs..nu totālākie murgojumi :D
man piem. vienalga ka kādam nepatīk,man patīk un tas ir galvenais:)man liekas ka tas varētu būt diezgan aktuāli :)

..Jana .. October 9 2009 19:50

nju ja esi uztaisijusi tattoo tad reķinies ar kritiku.. ja nespej to izturet tad nafig kko taisiji.. tatto ir lieta par kuru visu mūžu gadu garumā būs atšķirīgs viedoklis.. ja esi uztaisījusi tad mācies par to pastāvēt.. ka es saku - neesu dollārs lai patiktu visiem..  ja esi uztaisijusi tattoo tikai modes pēc (jo tagad jau tas jauniešu vidū ir modē) tad tevi neapskaužu.. bet ja esi palasījusi tatto vēsturi, nozīmes.un vispār zini tattoo jeegu.. un vna gribi.. tad nenožēlosi nekad..

miillSniegpulksteniite (. October 9 2009 17:22

nu katrs jau var izteikties...vieniem patīk, citiem ne...

Man piemēram uz citiem patīk  paskatīties TOOTU,bet uz sevis nekad negribētu...
ttapat - patīk ,ka citi ņemas un ziedē ziedus, bet pašai to darīt nepatīk...
Tas pats ar suņiem, patīk saimnieki, kuriem ir skaistuļi, bet pašai tos turēt vai audzināt  vai ar ,lai būtu ...- nekad negribētu...

Nu varbūt ar tie,kas ir kategoriski pret, lai tak pavāras...KAUT KUR JAU IR KĀDAM JāVARAS:))

Blocked profile October 9 2009 15:57

katram cilveekam ir sava gaume man piemeeram tattoo loti patiik

Blocked profile October 9 2009 15:11

Ilze, realizēsim ;) :))))
Svarīgākais- apsvērt - visus "+" un "-" sev pašam. Jāpadomā uz priekšu- lai rozes pumpurs reiz nepārtot pārplaukušā rozē :DDDD
Un kas mums daļas gar citiem? Šiem nav kur citur acis likt?
Kā teica onkulis Jānis- "man pie pak..as mazas kamaniņas... Kā man vajag, tā es daru" :)))

Aigars O. October 9 2009 14:45

a kam tas interese,ka viniem nepatik!!!lai tak sez savos stagnata stereotipos un burkst,man gluzi ir vienalga ko vini runa(bet laikads noliktu-vel nav biis gadijums)!!!

Blocked profile October 9 2009 14:04

Pēc būtības man ir vienalga ,ja tas cilvēks grib visu savu ķermeni ar tattoo nu lūdzu ,tas ir vina kermenis un viņa dzīve,bet savu ķermeni kā šinī attelā nu negribetu visu apzimet ar tattoo...Mans sapnis ir tikai vienu tattoo uz potites ,bet vai realizesu tas lai paliek nākotnē .... ;))

Blocked profile October 9 2009 13:35

pēc manas teorijas un novērojumiem, balstoties uz psiholoģiju, tā gadās, jo viņiem bail. ļoti bail, kaut paši to nesaprot. bail, ka ir arī citas patiesības, ne tikai sabiedrības " atzītie" standarti. viņi uzskata, ka "Labs" cilvēks ir tas, aks atbilst sabiedrības nežēlīgajam standartam. viņiem bail savas brīvības. bail, ka var izvēlēties būt tāds, ko sabiedrība nesapratīs, noraidīs. stereotipi. atliek pacelt degunu augstāk un nebaidīties pašam no tā kas esi un ko gribi.

Sign In

Login