Jā- esmu Lauva ;)

August 9 2010 02:37

Karjeras horoskops: Lauva
Jau no pašas bērnības Lauvas lielu nozīmi pievērš profesijas izvēlei. Sabiedrība gaida no viņiem nozīmīgu ieguldījumu. Uz spēles tiek likta visa karjera.

Lauvas negrib noņemties ar sīkumiem vai spēlēt padotā lomu, viņi tiecas pēc atbildības un ir nenogurdināmi. Viņiem nepatīk sekot cita darbam, bet tomēr no padotajiem viņi prasa kārtīgu darbu. Lai nu kas, bet kā firmu vadītāji Lauvas ir lieliski. Viņi prot skatīt visu kopumā, atbalstīt vajadzīgo, kā arī ciena citu darbu. Lauvām nepatīk, ja viņu darbu pārtrauc, kritizē. Vis labākais viņiem strādāt neatkarīgi, tādu darbu, kurā viņi paši sev ir priekšnieki. Lauva var izvēlēties administratīvu darbu, rāpties augšup pa hierarhijas kāpnēm. Viņiem padodas politika, var darboties kultūras jomā vai šovbiznesā, tāpat viņi var būt lieliski fizkultūras pasniedzēji. Lauva var strādāt par menedžeru, advokātu, konsultantu, juvelieri, diplomātu, aktieri, taksistu un pat santehniķi. Lauvām patīk labi pelnīt, bet viņi arī pamatīgi tērējas. Bieži vien viņi nevar atļauties tādu dzīvesveidu, kādu ir izvēlējušies, tāpēc naudu aizņemas no citiem. Bez tam Lauvas ir ļoti azartiski un arī tur izput viņu krātā naudiņa. Arī sievietes Lauvas tiecas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Bet apprecēdamās viņas tomēr veiksmīgi prot sabalansēt mājas soli ar darbu. Viņas bieži ceļo, dodas darba komandējumos. Bet, lai kādā darbā arī lauva strādātu, viņam svarīgi nepārtraukti dzirdēt komplimentus. Slavas dziesma ir domāta tieši Lauvas ausīm. Ja Lauva zaudēs interesi par veicamo darbu, viņš vienkārši pārtrauks to darīt.

Droši varat piedāvāt sadarbību biznesa veidošanā ;)

Keywords: Dzīvnieki375

Only authorized users can comment

Comments (5)

Anita P. August 9 2010 18:34

Kā jau katrai zīmei- arī lauvai ir daudz mīnusu, bet savākt komandu un veidot biznesu--to viņa tiešām prot un izdodas--man kāds profesors, kas mācīja projektus rakstīt un mārketingu ,sacīja man-: "Tu vari būt pat liela uzņēmuma vadītāja" .
Sīkums, bet patīkami  ;).
Un arī lauvām ir zīmes, ar kurām viņai ne sevišķi sapas, bet to jau var atrisināt- savā komandā atrast cilvēku, kam izdodas saprasties ar to, ar kuru lauvai ne visai ;).
Viss ir risināms. Jārīkojas elastīgi / es vismaz tā domāju / :).

Gunars s. August 9 2010 09:36

  Jā - esmu lauva,gribētos rakstītam piekrist! Nepatīk čupoties, līdzīgs runcim !

Blocked profile August 9 2010 06:25

Nekad neesmu sapratusies ar "lauvām''..:)...vot,pievēršot tam uzmanību,nekad nekā kopēja..;)

Anita P. August 9 2010 06:19

Jā es arī ļoti domāju un skaitu katru sīkumu. To mums māca dzīve ;)

Ingrida X. August 9 2010 04:45

Mana meitenīte- Lauva.
        Jā, mērķtiecīga, neiespējami.
Izteikumam: Lauvām patīk labi pelnīt, bet viņi arī pamatīgi tērējas. Bieži vien viņi nevar atļauties tādu dzīvesveidu- NEPIEKRĪTU!!!, runājot par savu Lauviņu.
Tieši no Viņas, Savas Meitenītes, mācos tērēties saprātīgi, atļauties dzīvesveidu, sabalansētu ar ienākumiem.

Sign In

Login