Keywords: Dzīve38617, attiecības38711, kūkas.0
vajadzēs vēl jogurtinu,persiku pusīšu kompotu,želatīnu un mazliet pacietības.
tante man iemàcija
cepumus samércé pienà
kàrta putu kréjuma
kàrta jànogu zapte,un tà cik grib,augstu:)
Beigas ar putkr,izdekor,
sànus ariii,ar putukréjumu.,viss!
man ar gibas..
Labvakar
Es jau ēdu...patiesi ēdu!!!
Uztaisīju no selgas brūnajiem cepumiem ,ar svaigo sieru un ķiršu ievārījumu.... mazdēliņam varda diena.... kalendārā neirakstītais vārdiņš.... svinamies...
Protams, ka i-nets pārpilns ar visadām labām receptēm... interesantāk, kad padālās reāli cilveki, kaut arī virtuālā vidē, var arī pajautāt, ko un kā labāk!
Es taču nemoku! Cik kūkas jau ir uztaisītas, es tikai uzaicināju jūs pievienoties procesam.
Nemoki galvu.Interneta ka uz delnas,vissas receptites.Gan jau izvelesies kadu,kura bus tuvak tavai sirsninai.
Piedāvātās receptes , ja pārvarēšu slinkumu, izmēģināšu!
Man garšo "Zefīra torte" , vajadzēgs zefīrs, vēlams skābens, cepumi, skābais krējums, augļi(kivi, apelsīni, banāni, var būt ogas vasarā, zemenes, piem.).
Liek kartām, sākumā cepumus, tos noziež ar skābo krejumu, uzliek šķēlītēs sagrieztus (pārdala uz pusēm un pusīti pārgriež uz pusēm plakaniski) zefīrus, tad atkal krējumu, atkal cepumu kārtu, krējumu, pasmalki sagrieztus augļus vai ogas, krējumu, cepumus, krējumu, zefīra šķēlītes utt. virsējo kārtu un sānus noziež ar skābo krejumu un uz stundām 10 ieliek vēsā vieta, piem.ledusskapī. Pēc kā var dekorēt kā sirds vēlas. Skaba krējuma iedarbībā zefīri pārvēršas kaut kamā nenosakāmā . Torte nav viegli sagriežama, bet ir gana garda
neliec cukuru,tikai medu,pie aaboliem piespied citronu sulu,biezpienam pieriivee citronu mizinju,var jau saaljo cepumu tortiiti ari sameistartot ar sieru,garneelju sviestu..Eksperimentee,radoshs darbinjs!
Neesi nejauks, Andri! Nedabūsi kūkas gabaliņu
Kas var būt gardāks par rozīnēm!
Vai ne,Anna?
Ūdens vārās,eju apliet kafiju......
Ooooo,kas par gabaliņu----SUPER !
PALDIES !
Ne tikai sīkiem garšo, arī lielajiem kārumniekiem iet pie dūšas. Lai izdodas!
Paldies Jana , kad sīkais pīkstēs pēc mājās gatavotiem saldumiem, es pamēģināšu.
Es tos cepumus salaužu ne tik ļoti smalkos gabaliņos, klāt žāvētos augļus /rozīnes, aprikozes, melnās plūmes, u.t.t, kas mājās tobrīd ir/, riekstus vai sēkliņas /sezama, saulespuķes,..../, visu samaisu, tad pārleju ar kondensēto pienu, atkal visu izmaisu un lieku pa mazam bišķītim /vai lielākam/ papīra groziņos un ledusskapī iekšā, lai aukstumā sastingst. Ir labs, dīvaini, bet nav arī pārāk salds.
Izklausās garšīgi - Elit, bet vai nav diiiikti salda?
skeeliitees saceptus aabolus.medu,biezpienu