Interesanta recepte...

August 31 2013 08:17

....nez kā šis garšo ....dzērveņu sviests!
Rakstīts - dievīgs uz grauzdētas maizītes....

500gr mīksta sviesta
1gl svaigas dzērvenes
1 apelsīna miza
100ml medus

Sakapā dzērvenes ar nazi (izskatās,ka tās lielogu dzērvenes,ne mūsējās no meža), ja ir vēlme pēc krēmīgākas konsistneces, tad var blenderēt.
Sviestā iemaisa dzērvenes, medu, apelsīnam norīvēto miziņu un kārtīgi visu samaisa.


Keywords: Dzīve38617

Only authorized users can comment

Comments (8)

Ina E. August 31 2013 20:37

Sviests ar medu - izklausās pēc pilnīga sviesta , no kura ,,ātras kājas,, dabūt..

Blocked profile August 31 2013 14:36

Nezinu gan. Sviests un zaļumi vai ķiplociņi vai paprika - forši, bet dzērvenes kaut kur no citas sērijas šķiet. Žēl sviestu bojāt.

Elitá K. August 31 2013 13:12

Garshiigi gan....Kaapeec garshiigas lietas vienmeer treknas?

jautrite b. August 31 2013 11:10

ja gribētu pamēģināt -tik lielu daudzumu netaisītu,liktu purva dzērvenes,neliktu apelsīna mizu-tur ķīmijas pieskaņa-un vispār liekas lietot var tikai nelielā daudzumā-daudz kaloriju

Nauris N. August 31 2013 09:19

Nafig ar to mizu labu mantu bojāt ?! Dzērvenes arī labāk purvā lasītas nopirkt  , tām veikala uzpūstajām nekādas garšas nava..

Leonora t. August 31 2013 08:56

Paņem sagatavo un zināsi,kā garšo,bet vēl labāk,paskaties TV6 raidījumu "Just for laughs Gags"vismaz gūsi pozitīvās emocijas neka linkā.

Gita i. August 31 2013 08:35

...man tik kaut kā nepatīk tā apelsīnu miza!
ja reiz dzērvenes- tad dzērvenes...priekš kam ķimizēta apelsīna miza tur vajadzīga...

Blocked profile August 31 2013 08:22

Viss varbūt..izklausas jau tā neko...

Sign In

Login