....nez kā šis garšo ....dzērveņu sviests!
Rakstīts - dievīgs uz grauzdētas maizītes....
500gr mīksta sviesta
1gl svaigas dzērvenes
1 apelsīna miza
100ml medus
Sakapā dzērvenes ar nazi (izskatās,ka tās lielogu dzērvenes,ne mūsējās no meža), ja ir vēlme pēc krēmīgākas konsistneces, tad var blenderēt.
Sviestā iemaisa dzērvenes, medu, apelsīnam norīvēto miziņu un kārtīgi visu samaisa.
Keywords: Dzīve38617
Sviests ar medu - izklausās pēc pilnīga sviesta , no kura ,,ātras kājas,, dabūt..
Nezinu gan. Sviests un zaļumi vai ķiplociņi vai paprika - forši, bet dzērvenes kaut kur no citas sērijas šķiet. Žēl sviestu bojāt.
Garshiigi gan....Kaapeec garshiigas lietas vienmeer treknas?
ja gribētu pamēģināt -tik lielu daudzumu netaisītu,liktu purva dzērvenes,neliktu apelsīna mizu-tur ķīmijas pieskaņa-un vispār liekas lietot var tikai nelielā daudzumā-daudz kaloriju
Nafig ar to mizu labu mantu bojāt ?! Dzērvenes arī labāk purvā lasītas nopirkt , tām veikala uzpūstajām nekādas garšas nava..
Paņem sagatavo un zināsi,kā garšo,bet vēl labāk,paskaties TV6 raidījumu "Just for laughs Gags"vismaz gūsi pozitīvās emocijas neka linkā.
...man tik kaut kā nepatīk tā apelsīnu miza!
ja reiz dzērvenes- tad dzērvenes...priekš kam ķimizēta apelsīna miza tur vajadzīga...
Viss varbūt..izklausas jau tā neko...