varētu teikt, ka tie ir mūsu pankūku mīklas saldie cepumiņi iemērkti kādā saldenskābā sīrupā:
Mīklai vajag :
glāzi
miltu, pusglāzi vai mazāk maltu rīsu pūlveri, cepamo pulveri druskiņu, ceturto daļu no rauga mazās paciņas ieraugam( vai sodas šķipsnu) , apm.glāzi ūdens, jogurtu vai krējumu, pievieno drusku krāsai, garšai kurkumu, kardemonu vai pat kāriju...) visu labi sajauc viendabīgā vidēji tekošā masā - mīklu drusku noliek malā 1-2ha;
tad sagatavo sīrupu ,kur mercēt, kad ēļļā jalebi pacepušies - paliek kukurūzas krasā vai kraukšķigā smukā ziediņā!
Sīrupa pagatavošanai: - 1 glaze ūdes un rožūdesns ½ pusglāze vai eļļas pilīte rožu, var Arī AR CITRUSA, VAI MANDEĻU aromatu, vai kāda cita pēc Jūsu gaumes , 1 glāze cukura, safrāna lapiņa, kāda krāsa JYPI , DER LAIMA , APELSĪNA , MANDARĪNA SULA:
PAVĀRA VISU KOPĀ ,KAD CUKURS IZKUSIS UN IEBIEZINAS SĪRUPS CAURSPĪDĪGI SMUKS UN GARDS, TUR UZ lēnas uguns vai siltumā sīrupu.
tad sakarsē pannu vai katliņu ar eļlu - mīklu liek kečupa pudelē (vai plastmasas maisiņa vai kādā citā piltuvē ar šauru galu iztecināšanai špageti diedziņā – traukam jabut ar šauru uzgali, lai uz panaas uz leju tecinot veidojas rinķitis, ziediņš, ripiņas visdāžādākais ķēdītes stils, kad rinķītios paliek zeltains, to iemērc sīrupā un liek uz sķīvja vai sieta, lai notek liekais sīrups ....Jalebi GARDI IR jau SILTI UN AUKSTI TĀPAT...
PAMĒĢIINĀJU- BAIGI GARDIE...INTERESANTS PANKŪKU MĪKLAS SALDUMS....
Keywords: jalebi0
Ineta L. October 12 2013 13:09smalki, sķiet ķimerīgi ar šampinjoniem, bet laikam tomēr nemaz tā nav
Pie tiem jalebabi gan neķertos, šķiet pārāk smalks rokdarbs. Ja nu kadai druškai asistēt, tad jā.
miillSniegpulksteniite (. October 12 2013 12:21šampinjoni - poļu gaumē garšīģi-
ņem palielākus šampinjonus, izdobj kājiņu, tad sajuc pildījumu no maltas gaļas un iepilda izdobtajā šampinjona laiviņā, šāmpinjona kājiņas samalcina, un kopā ar sasmalcinātiem riekstiem pēc patikas un tomāta viduci izstrīķētu (pļuriņu)sajauc kopāun pārlej visu masu pildītiem šampinjoniem ,kuri tiek salikti uz padziļākas pannas cepšanai cepeškrāsnī...
uz beigām , kad gaļa cepjot maina krāsu pārber ar sieru un drusku sasmacinātiem riekstiem un cep līdz iebrūninas un siers pakusis...Gardi gan karsti, gn auksti....
Vasilijs P. October 12 2013 12:10Shampinjoni ar olam-cepti lielos gabalos-ari loti garsigi
miillSniegpulksteniite (. October 12 2013 12:08garšīgi...pamurgo pati ar...izmēģināt - nav nomirt:"))
Ineta L. October 12 2013 12:02Ka ev ar to Jalebabi? Biji uzmargojusi?
miillSniegpulksteniite (. September 15 2013 12:31
miillSniegpulksteniite (. September 15 2013 12:31
laba filma Sunday lomā:)
Blocked profile
September 13 2013 20:29te ir jutams pilnigs miers
Blocked profile
September 13 2013 20:28zini kapec neviens tevi nenoverte seit....jo tev viss ir labi...un buss................malacis ta turet
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 10:29indiešiem, JA PAPēTA VIņU RECEPTES, izrādas ir daudz gardumu , kurus var ātri pagatavot...UN IR ĻOTI GARŠĪGI...
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 10:27varētu teikt, ka tie ir mūsu pankūku mīklas saldie cepumiņi iemērkti kādā saldenskābā sīrupā:
Mīklai vajag :
glāzi
miltu, pusglāzi vai mazāk maltu rīsu pūlveri, cepamo pulveri druskiņu, ceturto daļu no rauga mazās paciņas ieraugam( vai sodas šķipsnu) , apm.glāzi ūdens, jogurtu vai krējumu, pievieno drusku krāsai, garšai kurkumu, kardemonu vai pat kāriju...) visu labi sajauc viendabīgā vidēji tekošā masā - mīklu drusku noliek malā 1-2ha;
tad sagatavo sīrupu ,kur mercēt, kad ēļļā jalebi pacepušies - paliek kukurūzas krasā vai kraukšķigā smukā ziediņā!
Sīrupa pagatavošanai: - 1 glaze ūdes un rožūdesns ½ pusglāze vai eļļas pilīte rožu, var Arī AR CITRUSA, VAI MANDEĻU aromatu, vai kāda cita pēc Jūsu gaumes , 1 glāze cukura, safrāna lapiņa, kāda krāsa JYPI , DER LAIMA , APELSĪNA , MANDARĪNA SULA:
PAVĀRA VISU KOPĀ ,KAD CUKURS IZKUSIS UN IEBIEZINAS SĪRUPS CAURSPĪDĪGI SMUKS UN GARDS, TUR UZ lēnas uguns vai siltumā sīrupu.
tad sakarsē pannu vai katliņu ar eļlu - mīklu liek kečupa pudelē (vai plastmasas maisiņa vai kādā citā piltuvē ar šauru galu iztecināšanai špageti diedziņā – traukam jabut ar šauru uzgali, lai uz panaas uz leju tecinot veidojas rinķitis, ziediņš, ripiņas visdāžādākais ķēdītes stils, kad rinķītios paliek zeltains, to iemērc sīrupā un liek uz sķīvja vai sieta, lai notek liekais sīrups ....Jalebi GARDI IR jau SILTI UN AUKSTI TĀPAT...
PAMĒĢIINĀJU- BAIGI GARDIE...INTERESANTS PANKŪKU MĪKLAS SALDUMS....
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 09:54
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 09:33
Sandris X. September 13 2013 09:14Nosaukums gan neizsauc apetīti..
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 09:09nu ja ..:))
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 09:08
Blocked profile
September 13 2013 09:07kapē pašai jāgatavo? Ideālāk , ja to uzmeistarotu Sudanshu Pandey..(vai kā tur pareizi bija)...manā acu priekšā manas pašas ķēķa telpā
miillSniegpulksteniite (. September 13 2013 09:04