Ķiršu sulu tvaicēt vai nē? Zapti nevārīšu
Keywords: tā ir559
ja ir problēmas, atdod meža strazdiem nav ķiršu-nav problēmu!...vēl gāzes vai elektrības patēriņš Tu to nepavilksi
Lūk nesaprotu...kā vispār līdz ķiršu sulai var aizdomāties...kārtējoreiz man ķirsis aiz vaiga un kauliņš pār bortu Secināju- alerģija uz zemenēm...nieks...pārgāju uz ķiršiem
Botulisma senite veidojas-agrak,vai velak-pie jebkuras tempraturas,un jebkuros apstaklos-labak netvaicet-ja viena panemiena.
Līmē "Moments" ir iekša cianīds , bet neviens nepaspēj viņu norīt - tāpēc mute pārāk ātri aizlīp .
Tas-ja kirsus regulari laista ar zilskabi-nemulsini...saks uz salatiem ka piedevas smidzinat-gliemezis.
Hmmm ... tajos kauliņos esot zilskābe iekšā ... ka tik viņa karsējot kopā ar sulu ... . Nu pamēģini , tad zināsim .
Visgaršīgāk - pa tiešo mutē !
Kompoti negarsho iekonservéti !?? Starp citu....mazs noslépums-kjirshi saglabájot jauníbu....! Njem par labu!
D@G exkluziivas brilles uzsedos vakar virsuu..kaadi jums vel khirshi?!
Kàpèc vitaminus speciàli niidét?Saldétavà iekshà un viss!
es saliku ķiršus saldētavā-var ēst tāpat reāli -kamēr lieku saldētavā neviens nav prasījis neko vārīt-garšīgi ,kad nedaudz pastāv telpā un it kā apsarmo..Aronijas ,lai arī garšo pēc ķiršiem negatavoju-jāuzmanās tiem cilvekiem,kam trombožu risks
Ķiršu sula bez ķiršiem - iesaku !
Emaljētā kastrolī liek kārtu ķiršu lapu , kārtu aroniju ogu , uzbirdina citronskābi , tā kārtu pēc kārtas , līdz trauks pilns /virsējā kārta - bieza ķiršu lapu ,,sedziņa,,/ , tad šis kārtojums tiek apliets ar verdošu ūdeni , vāks virsū ! papildus vēl apliek vatētu segu un atstāj uz diennakti - divām , ievilkties.
Pēc nolej iegūto šķidrumu , uz 1 l pievieno 1kg cukura, uzvāra - burkās iekšā ! Sanāk ļoti garšīgs sīrups , neatšķirt no ķiršu sulas !
Laimīgā ! Mana dārza ķiršu lauvastiesu putni novāca - vēl pusgatavus ! Pat tīkli nepasargāja no marodieriem sīļiem ..., tik vien , kā paēst tuč - tuč tika ...
Parasti ar ķiršiem daros tā - daļu atkauliņoju , apberu ar cukuru , daļu vāru ar kauliņiem , bet no abiem noleju radušos sulu , kuru uzvāru un ātri - karstās burkās ! Tad zapte ir pēc zaptes, nevis - peldoši ķirši savā sulā ...
Ja konkrēti uz Tavu jautājumu - labāk tvaicēt ..., tad var praktiski bez cukura un labi uzglabājas .