Cepti Baklažāni ar tomātiem

May 6 2015 15:59


Cepti Baklažāni ar tomātiem video recepte.


Baklažānus nomizot,sagriezt šķēlēs 0,5 cm, panē miltos cep sakarsēta eļļa no abām pusēm.Tomātiem pārliet...pilna recepte šeit: http://www.videovirtuve.lv/video-receptes/mrces-un-darzenu/cepti-baklazani-ar-tomatiem.html

Keywords: receptes929, Dārzeņi0, ēdieni9

Only authorized users can comment

Comments (8)

Blocked profile May 7 2015 20:37

zannina.... tu esi super... ko piecakarejaties pie zanninas...skauz ka ta nemakat un nav tik smuka virtuve jums....babulkas un dedulkas...pedalisi    ....man gan neviens dzive nav devis tik lielus ceptus bumbierus...ceru ka kadreiz pagarsosu

Blocked profile May 7 2015 20:22

Kad reiz ēdīsim aļņa gaļas cepeti ?

Guntars x. May 7 2015 16:09

Ar diegiem nav aršana , bez gaļas nav ēšana .

Blocked profile May 6 2015 21:06

Īstā virtuvē kaut milti pa grīdu!
Ja, baklažāniem siers arī prasās.

max m. May 6 2015 20:39

Man ,kas patika no video klipa,tad tàs ir baltàs rokas un tiirà virtuve.Bet..neredzéju Pikaso cieniiga temperamenta degsmi , makslas talanta izpausmi virtuvé.

raisa l. May 6 2015 20:25

var sālsūdenī paturēt negrieztus,mazāk ķēpas.man,godīgi sakot,gatavot ne sevišķi..baklažāniem un tomātiem pa virsu vēl sieru un cepeškrāsnī

Elitá K. May 6 2015 18:00

Es gatavoju"pildítos" baklazhanus tá=garás skjélé vai ripás (nomércétus sálsúdeni baklazhanus) apcepu ,pa virsu saberztus kjiplokus,majonézi,tomátu shkjéli....kártám.......paass édiens,bet gards!

Blocked profile May 6 2015 16:04

es nezinu, kur tu dzīvo, bet te vēl nav ne baklažānu, ne tomātu laiks!...saglabāji Vecos?!
tagad jāēd nātrītes, jāvāc gaiļbikši...tomātu laksti kastītē paaugušies...bet vēl nezied.

Sign In

Login