Ja ēst gatavošana pašreiz ir modē, jo ēst garšīgi, veselīgi un smuki nozīmē būt stilā?

October 4 2012 18:38

Keywords: doma smaidam0

Best answer

  1. 1
Blocked profile october 4 2012 19:45Her answers

nekad neesmu uzskatījusi, ka ēst gatavot ir - stilīgi,. Tā ir normāla ikdienas daļa, vienalga- vai cilvēks ir ģimenes lokā, vai viens. Tas ir interesanti, reizēm- apnicīgi, reizēm- nav laika tā kārtīgi , sikumos kaut ko sarežģītu uzmargot... bet visumā- gatavot- tas ir normāli un forši.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (9)

  1. 1
Blocked profile october 4 2012 19:05 His answers

  1. 1
Blocked profile october 4 2012 19:48 Her answers

ja būšu baigajā badā, pašu Velnu apēdīšu...- sunīti gan -nē

  1. 0
jautrite b. october 4 2012 19:25 Her answers

nerunājot par tv raidījumiem,kas nupat jau par daudz-un viena daļa ēdienu trekni,dārgi,neveselīgi-tad lielākā cilvēku daļa vismaz pēdējos 20 gadus ēd mājās ,jo tā lētāk.Kad lasu zurnalu Ieva,kur intervē dāmas-un vienmēr parādās tas vai cits restorāns,kur regulāri ēd-es ar baltu skaudību nodomāju-jā ir vel Latvijā pārtikuši ļaudis

  1. 0
Elvital A. october 4 2012 22:13 Her answers


garšiigi gatvot vienmēr ir bijis STILĀ, žēl bet es par sevi to nevaru teikt ...

  1. 0
stingers b. october 5 2012 00:34 His answers

Garšīgie ēdieni veido KUŅĢA  ČŪLU, jo gardēdājs nespēj laicīgi pārtraukt kuņģa piepildīšanu,un, pamet galdu tikai tad, kad apēsto gardumu var aizsniegt ar pirkstu, tas ir, kad kuņģis pārpildīts. Tajā momentā, organisms piegādā kuņģa sulu, kura pienāk koncentrētā sastāvā un, nespējot sajaukties ar pārpildītiem gardumiem sāk pārstrādāt, no vienas puses gardumus, bet no otras, pašu kuņģa apvalku.
Es, no gardumiem turos tālāk un no tā nemirstu...

  1. 0
Blocked profile october 5 2012 09:05 Her answers

Nu sito gan es apest neprastu!

  1. 0
Blocked profile october 5 2012 12:23 Her answers

  1. 0
Blocked profile october 5 2012 17:30 Her answers

  1. 0
Blocked profile october 5 2012 18:16 His answers

garšiigi gatvot vienmēr ir bijis STILĀ,

Sign In

Login