Keywords: doma caur pārdomām un dzirdēto255
sen zinu, ka man nav lemta tā manna kura no debesiim kriit ...pašai ar savu raksturu, zināšanām un apņemšanos ir jādabūn ko sirds kāro ... (tik pēdējā laikā pārāk bieži pa knaģiem liktens sit, vai pietiks spēka to visu savāriito apēst?!?) ...
Cenšos darīt tā lai tā manna kādreiz trāpītu arī manās roviņās...
Gaidu un ceru!...un arī daru
Man nekas nenāk bez piepūles ..... nesūdzos, tas pieder pie dzīves, bet ja nokrīt .... es parasti nokavēju ..... atturos no piesavināšanās, nav alkatības manā krātuvītē.
Nekas nav jādara. Man klēpis pilns,bet vēders to nevēlas Droši vien būs jādalās,bet žēl!
Veru muti vaļā, lai krīt tieši zobainajā spraugā - rokās. nebūs higienisķi...
..man labāk garšo karbonādes
Pēdējās tādas - interesantās ziņas par debesmannu- nāk no Senās Ēģiptes... kur tas labums faraoniem un augstajiem priesteriem gāzies uz galvas.. it kā... Sanak dikti ilga gaidīšana, labāk jau - pati iešu un darīšu ko lietas labā.
...jānoliecas un jāpaceļ - tik daudz taču var no savas puses
Cenšos kaut ko darīt - turu rokās šķīvi un gaidu
Sastāvdaļas
1 glāze dzērveņu
1/2 glāze cukura
1/2 glāze mannas
1 litrs ūdens
Pagatavošana: 20 min.
Dzērvenes vāra nelielā karstā ūdens daudzumā. Dzērvenes saspiež. Izkāš, pievieno cukuru. Kad sāk vārīties, ber lēnām klāt mannu. Maisot vāra kādas 10 minūtes. Strauji atdzesējot aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek gaiša un stingra.
Jo ilgāk puto,jo labāks!
www.receptes.lv/receptes/uzputenis/