Vai veselas (nejauktas) no vienas un otras puses? Tā,lai mīkstums vēl brūni sulīgs..
Vai varbūt jau uz pannas sadalītas,ka saturs kļuvis melni kraukšķīgs?
Es balsoju par pirmo,tā saucamo "pusjēlo" variantu.
Ta kā Ome taisīja, citur neesmu ēdusi. Piedalījusies taisīšanā gan.
Teica, viņas mamma gatavojusi, nu drusku mārsilu kā garšvielu klāt, vīriešus uzbudinot! vectēvam visu nakti nav bijis miera, no gultas neizdabūt!
Tikai nelieciet man ēst asinsdesas....
Cepeškrāsnī kopā ar sīpoliem vo ŅAM ŅAM.
Es ne par vienu,jo pirmais variants ir zaļš ,bet otrais pārcepināts.
Vidēji kraukšķīgas ar karotīti skābo krējumu un brūkleņu ievarījumu...labu apetīti!
Nepárdeezinátas,sulígas,tad jau arí garsja bús.
kraukšķīgais variants
Sen nav ēstas. Bērnībā laukos pie klasesbiedra radiem pašgatavotas pagaršoju, man patika otrais variants, lai kraukšķ.
Man vispār negaršo asinsdesas
tikai no laukiem vestas vai turpat uz vietas-kraukšķīgas,ar brūkleņu ievārījumu
Labak uzcepiet mani,jo sami ceptie ir garsigi.
Nezinu. Īstas asinsdesas neesmu ēdusi jau vairākus gadu desmitus. Pēdējo reizi pagājušajā gadsimtā, kad vectēvam bija sava saimniecība. Ēdu tās ieliktas dārzeņu gaļas zupiņā. Bija garšīgi!
Nja... asinsdesas tagad deretu gan, lai uzlabotu asinsriti pec... Es par otro variantu un ar bruklenu zapti. Njammmm
Man garso bruni kraukskigas,kas te tagad notiek??Jaiet uz veikalu...
Ceptas uz pannas ar sīpoliem un brūkleņu zapti .Ņamma
asinsdesas garšīgakas ir žāvētas.