nesaistu to ar zirga gaļas skandālu-drīzāk-tuvākajā Top veikalā palasīju ,kas viss uz desu etiķetēm rakstīts,tāpat uz pastētēm/labākajā gadījumā -gaļa līdz 50 %.Patika man arī nosaukums -kotlešu masa?
no autiņiem izkapu sen,bet kotlešu masā var samalt i speķi,i ādas.....pievienot ko vajag,tais sliktajos laikos kotlešu masai bija realizācijas termiņš-5-6 stundas
Keywords: gaļa0
Desas un pārējie gaļas izstrādājumi jau labi sen ir izņemti no manas ēdienkartes. Biežāk patērētā gaļa ir Ķekavas vistas fileja, ko pērku vai nu veikalā fasētu vai tirgū sveramo. Ja vajag gatavot ciemiņiem kaut ko no gaļas, tad tikai tirgū pie zināma pārdevēja.
nu man vēl gaļa nespīd līdz mēneša beigām...nu bet tām 'desām' īstā vita būtu dārzeņu nodaļa jo gaļu tie labi ja blakys redzējuši. Ja pērku gaļu tad tirgū vai audzēju pats,tad nu toč cūka būs cūka raglops raglops a zirgs lai spriņģo pa pLavu
Pārsvarā tirgū, tikai gaļu, desām neuzticos.
mezhaa peerku - samaksaa mezha apsaimniekotaajam un gatavs, skrien peec dziivas galjas :D
Tirgū- gan gaļu, gan dažādus gaļas izstrādājumus.. Pārsvarā. Arī- lielveikalos- ja ir pieņemama cena un redzamā kvalitāte apmierina.
Pērku tikai svaigu laba izskata gaļu,ne maltu ne šasļikus nepērku,tur var sabāst visus ,, mēslus,, iekšā!
...izskatās Tu tikko no autiņiem izkāpusi... kitlešu masa ir veca kā pasaule...
Gal,u peerkam akciju laikaa lielveikalos.Visu veidu,arii malto.