vai ziemas krājumi jau sagatavoti?

August 22 2013 22:08

varbūt katram ir kāda jauna recepte,īpaši ,ja jāuzglabā siltās telpās

August 22 2013 22:09

pārsvarā jau tagad daudzi gatavo,jo importu jau esam atēdušies

August 22 2013 22:11

šodien tieši darbā par tēmu-kā pareizi likt gailenes saldētavā-blanšēt vai sacept,citi teica ,ka svaigas-man pērn svaigas bija rūgtas

August 23 2013 12:50

Paldies Lauma-tieši tāpat domāju

August 23 2013 12:51

varbūt kāda jauna pikanta gurķu salātu recepte kur aizķērusies

Keywords: ziemas krajumi2

Best answer

  1. 1
Blocked profile august 23 2013 06:11His answers

Daļēji ,drusku tauki ap punci ari uzkrājušies.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (5)

  1. 0
irina R. august 22 2013 22:09 Her answers

saldētavā.

  1. 0
max m. august 22 2013 23:30 His answers

Nedomaju par krajumiem,nav aktuali

  1. 0
Inta J. august 23 2013 00:57 Her answers

....ledus ir jau sagatavots...sniegs vēl nav

  1. 0
Nauris N. august 23 2013 09:24 His answers

Mammucis ir spečuks , es tikai izpalīgs - atnest no dārza , aiznest uz pagrabu un burciņu tukšotājs !   

  1. 0
Blocked profile august 23 2013 10:05 Her answers

Gailenes pirms likt saldētavā iesaku novārīt..nebūs rūgtas tad.. vai apcept.Citas sēnes (baravikas, u.c. beciņas) arī vajag uz īsu brīdi apliet ar verdošu ūdeni, ātri nokāst un tad var saldēt.. Lai izdodas!

Sign In

Login