Latvijas restorānos esot putras nedēļa..
Keywords: kulinārija86, dzīve38617, attieksme3443
Tad jau gan pļāpīga nedēļa solās būt mana būs rīsu biezputra
Nu man katru puzdienu,laika ir putra...................pat restorani nav vajadzigi..............
Kādas patīk.....? - pievilcīgas un jaukas.... Kādas tev....
...kviešu putraimu biezputra...
Pamaisu putru galvā....bet grūbas sen nav ēstas...!!!
nepatīk jo ilgi jāstāv pie plīts un jāmaisa lai nepiedeg
savāra pārpalikušos resursus
Griķi ar sēnēm
man arī kviešu,un auzu biezputras
Auzu pārslu biedzputra kurai uzliets medus.
mannas biesputra pati gatavoju.
Man uz tiem nav jāiet,jo brokastīs ar augļiem baudu tas no rītiem tik,cik vēlos,bez restorāniem.Visbiežāk gatavoju auzu pārslu-bez cukura uz ūdens,pirms ēšanas uzlieku dažnedažādus augļus,kuri ir mājās.Restorānos pastāvējusi vienmēr putra,kad visu galīgi saputro oficiants.
auzu pārslu bez piena-virsū dažas ogas no saldētavas,putraimu biezputra ar sviesta actiņu vai zāvētas gaļas gabaliņiem/saceptiem/-tā vairāk tāda ziemas biezputra,arī kartupeļu biezputra ar putraimiem
Mns bērns maziņš būdams plovu nosauca par sarkano biezputru. Pīe tā tad arī pieturos.
Neesmu iista putras miileetaaja , bet kaadreiz kaadu karoti var apeest
Putraimu biezputra ar mērcīti!!!
Vienīgi kartupeļu biezputra garšo.
zirņu biezputra ar apceptiem sīpoliem un gaļas mērcīti..