Keywords: kremēšana0
Tikai neaizmirsti izņem dziedzerus un izkaltēt,var noderēt,ja nespēks uznāk
Bebrs it kà esot laps kûpinàt..it sevishki aste esot garda Skatos..jau esi nolicis to bebrii!
kas tas par ziimolu www,bildes apaksh labéja stûrii?
siļķe kažokā ādu noplēs...!!!
Ja veel nesmird tad jaa!Bet dziedzerus-spirtaa!UH,KAS PAR MONTU!
kremēt..nozīmē dedzināt uz uguns..Nea..nebūs labi.
nu traks vai uz pannas apšmorē utt bet kremē tās atlikušās daļas a škuru sievai šūbai...
Re ko labā google sameklēja.
Gaļa tuva teļa gaļai pēc garšas.
Nekūpini! Gaļu nomērcē vieglā etiķūdenī 1-2dienas.Tad nospied un šmorē, vai samal un cep kotletes(bez cūkgaļas).Dziedzerus 70grad. spirtā(abus 1litr.burk.).Pēc nedēļas, tumšibrūno šķidr. no rīta tukš. dūšā 1ēdamkaroti. Visvairāk : sakārto nervu sistēmu,asinsriti, iekš. un ārējos iekaisumus, onkoloģija, prostata un ta....,bet, tas, par ko daudzi domā, ir pēdējais. Pārbaudīts. Man tādas ,,nejaušības,, gadā 20-25gab.
Saka jau ka tas ir ēdams,vienīgi gaļas krāsa mulsina,tumšā.
Ak tu malu medniek!