1 ola, riivets siipols, kiploki, rivéti burkàni,milti,ûdens..
kà iedomàjos to visu..tà zoseni uzrauj un uz korki velk..
Keywords: pankuku recepte0
..... nu tā ,kiplloki man patīk ,burkāni ari bet rūguļa vietā paniņas varētu piešaut.....
nevis údens PRIDURAK ,bet gan lauku rúgushpiens....un bútíbá visi komponenti kásiera salátos-kad uzcep pankúkám reála sieru salátu kopgarsha...un ,ja veel gabalinju siera ieliek viducí(es ieliku CHEVRETTE sieru) sanák origjináls édiens.........Ljoti,ljoti reti kad cepu pankukas ...nu iegribéjás....Tev nepatík-citiem patika-bija Amigosá cilvéku labas atsauksmes....KÁPÉC BOJÁT CITIEM TO,KAS PATÍKAMS,TIKAI TÁPÉC,KA TEV NEPATÍK!???? prasti,stulbi,nenovídigi uzvedies!
tā taču ir šaujampulvera formula......
da beidz, tāda nevar būt
tikai ne ķiplokus
uztais max, pastāstīsi, vai ēdams
Nezinu, kā ar plikiem miltiem, bet kabaču pankūkām nav ne vainas kāds ķiploks klāt.
MaGzīt, vai ar skaistiem melnīgsnējiem pirkstiem gatavots kebabs pie Džamala no Somālijas ir garšīgāks?
Pirmdienas rītā iekšas iztīrīt...
Bet ar ko veci baro...???
A kas spiež lasīt to, kas neiet pie sirds
Es jau rakstīju,ka no Elitas pankūkam man jāpļūta,jo tur vēl ir skābs piens...
Pankūkas cept jebkurš māk,bet Jāņa sieru pagatavot māk tikai latviskās dvēseles cilvēks.
Fuipēkaka !