Un kāda Tava mīļākā..?

June 30 2014 16:42

..eļļa cepšanai?
Izvēle plaša,citas par citu labākas. Dažādi sastāvi, no dažādām valstīm, dažādiem ražotājiem, dažādās cenās. Pēc kādiem kritērijiem izvēlies? Varbūt senāk gandrīz vienīgo saulespuķu eļļu?

Keywords: dzīve38617, uzturs0, attieksme3443

Best answer

  1. 2
Leonora t. july 1 2014 09:18Her answers

Kāda veikalā ir ,tādu pērku.Salātiem pērku olīveļlu,ja ir arī linsēklu eļļu.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (15)

  1. 1
IlonCis I. june 30 2014 19:17 Her answers

Vīnogu kauliņu eļļa. Izmantoju visos veidos.

  1. 0
Atis K. june 30 2014 16:50 His answers

Ļoti''pareizi''ir paņem dārgu olīveļļu,uzliet uz pannas un cept.Viņa rezka pazaudē visas savas krutās īpašības.

  1. 0
Blocked profile june 30 2014 16:59 Her answers

Riktīgā saulespuķu eļļa tik vinegretam, vēl dažiem salātiem neatsverama. Bet tā- visas frī eļļas cepšanai arī uz pannas, dažām saldūdens zivīm- saldkrejuma sviestu Valmieras, Cesvaines. Vieglās līnijas eļļas neatzīstu, tas ir kas vispār!!! ...ka nav, tad nav...nezinu, bet labas olīveļļas tik salātos, negaršo cepšanai, ne saviem tuvajiem, ne pašai.

  1. 0
Blocked profile june 30 2014 17:09 Her answers

no augiem eļļa spiesta jau aizvēsturē...bet latvietis savos klimatiskajos apstākļos lietojis cūkas taukus, tie cilvēkā neuzsūcas.

  1. 0
Blocked profile june 30 2014 18:51 His answers

Obligāti jābūt rafinētai priekš cepšanas:-)

  1. 0
Ingrīda B. june 30 2014 18:59 Her answers

Vispār rapšu eļļu cepšanai, bet uz pannas ar bezpiedegumu pārklājumu var iztikt gandrīz arī bez eļļas

  1. 0
rolis r. june 30 2014 20:24 His answers

Tev jau tad sievieti nevajag... mīļākā eļļa...  

  1. 0
Kikabidze K. june 30 2014 20:28 Her answers

Ak, dies! Kas par akcijas cenām lētāka, to arī pērku!

  1. 0
Vineta K. june 30 2014 23:34 Her answers

Bez ellas.Ar spekiti,nam,nam............

  1. 0
Chi k. july 1 2014 00:32 Her answers

olīveļļa  

  1. 0
jana l. july 1 2014 01:26 Her answers

Kalamatas olīveļļa.

  1. 0
Blocked profile july 1 2014 11:05 His answers

Saulespuķu ,patīk man tās aramāts.

  1. 0
Inese Z. july 1 2014 13:29 Her answers

Salātus ēdu tikai ar krējumu.Keramiskā panna cepšanai-tai eļļu nevajag.Praktiski sanāk nopirkt,pāris pudeles gadā...kura skatās virsū

  1. 0
Guna a. july 1 2014 15:23 Her answers

Mūsmājās cieņā tā pati kas IlonCim ..., vēl arī augstvērtīga olīveļļa - salātiem !   tikai salāti jānoēd tad uzreiz, pastāvot ledusskapī - eļļa kļūst graudaina ...

  1. 0
Valija Y. july 1 2014 23:09 Her answers

Rafinētu...rapša nē..!!!

Sign In

Login