Ko Tu dari ar bekām..?

August 27 2014 07:38

..ja par daudz?
Vakar pasūtīju sevi bekot. Piebekojos tā,ka ne sacept. Nācās likt lielajā podā vārīt kā lapiņsēnes.

Keywords: dzīve38617, attieksme3443, bekas0

Best answer

  1. 2
Maija V. august 27 2014 09:43Her answers

Lieku marinādē ziemai.:)

This question is already closed. You can't answer.

Answers (16)

  1. 1
Meitene V. august 27 2014 08:44 Her answers

Nu ko tad dara ar bekām? Kaltē un tad ziemā tirgo vāverem:)

  1. 1
Leonora t. august 27 2014 08:47 Her answers

Vispār vakar īstās apšu bekas tīrīju un vārīju ar baravikām zupu.Sēņu mežā daudz ,ka pat nav laika sūtīt kādu bekot,bet tās apšu bekas jālasa.

  1. 1
Atis K. august 27 2014 09:26 His answers

Elementāri.Sagriežu gabaliņos un sasaldēju(baravikas).Ziemā var dažādos veidos lietot.

  1. 1
Vineta K. august 27 2014 11:21 Her answers

Nu gan.Butu sacepis cuku taucinos.Un burcina ieksa,vai marinejis.Ziema,nam,nam,aceretoska pavadiji dienu,lasost senites.Gan jau atrastos,ko acereties,un pasmieties.Bet,tagad,nu nezinu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vai,vai......................

  1. 1
Guna a. august 27 2014 13:02 Her answers

Es šamās medīju !   Lielāks prieks ir par dižmedījumu - Barrravikām !    

  1. 1
jautrite b. august 27 2014 13:13 Her answers

man vislabāk patīksaceptas salikt trauciņos un maisiņos -un saldētavā-būs visai ziemai

  1. 1
Frēzija v. august 27 2014 16:55 Her answers

Bekot nav sanācis, tik garām ejot ieskrienu, tā ka nav pār pārēm. Saldētavā svaigas un ziemā zupa ar vasaras smaržu.

  1. 0
Kikabidze K. august 27 2014 07:43 Her answers

Šitie gardumi nekad nevar būt par daudz! Nu, ja tomēr..., tad pēc grandiozās vārīšanas var taču iesālīt- ilgāk saglabāsies.

  1. 0
Ritma R. august 27 2014 11:13 Her answers

Reti tieku pie bekošanas ,    ar sēņu pusfabrikātiem lauku radi apgādā , kad tur ciemojos.

  1. 0
Blocked profile august 27 2014 14:50 Her answers

pavisam nejauši atradu vienu beku-pašu baraviku sakrustoju ar gailenēm

  1. 0
Blocked profile august 27 2014 14:56 Her answers

Jā, visi te gudri, baravikas, apšu drusku jāapvāra pirms saldēšanas?

  1. 0
Valija Y. august 27 2014 20:07 Her answers

Puncis ziemā būs pateicīgs...

  1. 0
Elitá K. august 28 2014 11:22 Her answers

Marinétas baravikas-kas var bút garshígáks.......!!!!!!     

  1. 0
Sandris X. august 28 2014 14:07 His answers

Salasu un nododu sievas rīcībā !    

  1. 0
Vasilijs P. august 28 2014 16:27 His answers

Tad jau labi-tagad lai ieperk no Tevis bekas-rupnieciskai konservacijai

  1. 0
raimonds v. august 29 2014 11:12 His answers

pārdotu kaimiņiem.

Sign In

Login