Keywords: cilvēki ar labu humora izjūtu...2
pie tiem jocīgajiem kafijas apzīmējumiem nevaru pierast..
Labākā ir nepidegusi, svaigi malta, karsta. 1 tēkarote ar kalniņu siltā krūzē un 250 ml verdoša ūdens + 10 min lai ievelkas
ja ir tāda īpašība apburt—tad savaldzināt...nu tā ir Merild ar zaļo krūzīti...
Protams 100%arabiku jebkuru,labāk no Kenijas,Efiopijas ar savdabīgu skābuma garšu...bet nedzeru robustu. Bet joku te nav!
,,,,dzīvē nākas sastapties ar abiem tipiem....es dodu priekšroku pirmajam ,jo otrais var izrādīties par stipru manai sirds veselībai
citu kafiju dzer tāpēč ka garšo,citu tāpēč ka dikti garšo,,
bet ja pārforsē pa daudz,tad tāda rūgtuma pēcgarša,,
tāpat ka ar cilvēkiem,,,
citi labi,pēc cita rūgtena pēcgarša,
Melna kā dienvidu nakts , karsta kā sieviete .
Par saldumu abiem jāgādā .
Espresso,bet vispaar jau 100% ARABIKA