Keywords: sviests15
"sviests" ir tas,ka nevaru atļauties to katru dienu baudīt
Labāk sviests nekā Rama, Delma vai sazin kādi tur vēl margarīni.
pats par sevi negaršo bet ka piedeva kautkam ir ok ja mazās devās.
Es vienmēr esmu ēdusi sviestu.
Laikam,Latviesim kada ir rupmajzite bez sviestina
Sviests nav veselīgs,nosēžas uz asinvadu sieniņām,paaugstina asins spiedienu,sklerozi arī margarīnu(nezināmas izcelsmes mērkaķu taukus) nelietoju! Reizēm lietoju tikai ceptas cūkgaļas taukus,ne veikalā pirktos...
Es lietoju sviestu - sālītu. Man patīk , un viss !
Kas var būt garšīgāks pa Rankas rupmaizi ar nelielu sviesta piesitienu !?
1ķg.perfekta sviesta pagatavošanai nepieciešmi 25.pat30 l. kvalitatīva piena. Cik tam būtu jāmaksā ? No ši atlikušā piena iznāk brīnišķigs .rugušpiens...Kas tas tāds - veikalā nav.
Man garšo labs lauku sviests.
man garšo
ēdu ***sviestu***, ne margarīnu un ne *sviesta izstrādājumu*..
Man garšo, ēdu regulāri. Pie tam - sviestam noteikti vajadzētu būt cilvēka ēdienkartē, jo- tas satur A un E vitam., kas palīdz asinsvadu sieniņām būt elastīgām, mazinā ādas sausumu, piepalīdz matu, nagu augšanā, un it sevišķi - dāmām- visu sievišķo orgānu normālai darbībai.
Sviests ir vienmēr manā ēdienkartē. Smērēju sviestu uz maizes, cepu sviestā beciņas un t.t.