Kādu recepti tu man ieteiktu?

November 13 2011 08:04

Man uz galda ptetì guļ zandarts un gribu to pagatavot. Kādu no savām mīļākajām receprēm tu man ieteiktu?

November 13 2011 17:09

Vijas recepte izklausās profesionāli, tā kā Lido tiek piedāvāts...   

November 13 2011 17:12

Man šoreiz ar Skaidrìtes sakrita izvèle pagatavošanā...   

November 13 2011 17:13

Visiem paldies par piedāvātiem variantiem...   

Keywords: zivs recepte0

Best answer

  1. 2
Skaidrite L. november 13 2011 11:11Her answers

No galvas un astes zivju zupa ar zaļumiem, (dillēm, sīpolu), krējumu un pāris melnajām olīvām. Filejas apvārti miltos,  uzcep, garšvielas (sāls, pipari) pievienojot pēc savas garšas izjūtas, pārlej ar saldo krējumu, apceptiem sīpoliem un burkāniem un mazliet pasautē.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (4)

  1. 0
Blocked profile november 13 2011 08:08 Her answers

Pašu vienkāršāko samet visas garšvielas kas ir domāta priekš zivis un uzspied ķiplociņu ietin folijā un cepeškrāsnī iekšā. Var arī majonēzi iespiest,ja garšo.

  1. 0
Gunars s. november 13 2011 08:31 His answers

  Jāsaglabā zivs sulīgums un tās patiesā garša !  Nedaudz sāls.

  1. 0
Ruta R. november 13 2011 09:56 Her answers

Var arī zandarta filejas gabalus apsālīt, apslacīt ar citrona sulu. Likt ar sviestu iesmērētā veidnē un pārliet ar mērcīti, kas pagatavota no olas, skāba krējuma, sasmalcinātām dillem, sāls , pipariem un vēl citroma miziņas. 1/2 kg zandarta  vajag apmēram 2 olas un 4 ēdamkarotes skāba krējuma. Pēc tam likt cepeškrāsni un cept gatavu. Tas viss aizņems ne vairāk kā 1/2 stundu.

  1. 0
Blocked profile november 14 2011 09:02 Her answers

Varu ieteikt,varbūt tev vēl noder...
Izcep zintiņu cepeškrāsni.To dara tā. Iezied tā dūšīgi panu,tsad uz tās uzliec notīrītu zivtiņu, kuru apkaisi ar sāli un pārlej ar majonēzi,liec cepties,kad gatava,to vēl var apkaisīt ar diļlītēm, ja nav dilles tad var caur ķiplokknaiblēm uzspiest ķiploku un no citrona citrona sulu,To visu var arī gatavot t''adā pašā stilā uz plīts,bet tad noderētu panna ar vāku.Lai izdonas un labi garšo!

Sign In

Login