Ko jūs labprāt gatavojat ābolu ražas laikā?

September 28 2009 13:42

Kas jums labāk garšo no āboliem, kur pielietojat, ikdienā vai konservējot?

September 28 2009 14:17

Manā mājā ir iecienītas divas kūkas no āboliem, bet sulu pagājušgad caur tvaicējamo un pudelēs vai burkās, uzglabājas labi, caur mehānisko jau ir garšīgāka, bet tur jau jāmeklē spiede, ar parasto virtuves mazo, jau daudz neko nepanāksi.

Keywords: našķis.0

You have to Sign In to answer this question.

Answers (6)

  1. 0
Blocked profile september 28 2009 14:10 Her answers

Ābolmaizītes tagad taisu:))),ievārījumu no āboliem un brūklenēm.Vai ir kādi interesanti varianti?Kā sulu ziemai glabājat?

  1. 0
Dzēstss P. september 28 2009 16:52 His answers

Maisu ābolus nevaru apēst,taču izspiežot *mehāniski* sulu-es to izlietoju Vienā nedēļā!:)

  1. 0
Blocked profile september 28 2009 17:28 Her answers

Man garšo kompoti! Āboli ,bumbieri un plūmes. Super gardas! Āboli cepeškrāsnī ar cukuru! Sulas daudz mani bērni nedzer, bet kompotus gan ķeksē!

  1. 0
Uldis B. september 28 2009 18:09 His answers

Ikdienai-cepti āboli,ķopsis no āboliem,dzērvenēm un smiltsērkšķiem...nu visādi kārumi...:) Tīrā ābolu sula...Ilgākam laikam taisu vīnu-gan tikai no āboliem,gan ar visādām piešpricēm!:)

  1. 0
Blocked profile october 1 2009 01:41 Her answers

Pamēģiniet ābolu strūdeli ar kārtaino mīklu un saldējumu... dodu garantiju... pat no visskābākajiem ābolīšiem sanāks ļoti garšiga.. pagatavot ļoti vienkārši...

  1. 0
inny .. november 18 2009 01:26 Her answers

ooooooo.. liec darboties fantāzijai!!
zapti dažādos veidos, kaltētā veidā, kompotā, ķīselī, ceptus veselus krāsnī, kopā ar dārzeņiem sautētus, pie dažādiem salātiem, ar vistu, ar gaļu, svaigu sulu spiest..... un gan jau ka var atrast vēl kaut ko interesantu..

Sign In

Login