Keywords: Dzīve38617, attieksme3443, baudas0, japāņu virtuve.0
Man loti garsho,viss,kas no ziviim!
Patiik jélas(ne visas) tur galvenais tàs mérciites
Japànu virtuve loti laba,bet attieciigi dàrga..
Es nedomàju tàs kiinieshu "zabegalovkas",kuras maskéjas,zem japànu..
Noteikti izmégini!
ja pati gatavosi,tad nepàrvàri riisus,un zivi vajag patieshàm svaigu!
lasis,sarkanais tuncis,tàs pamatà,ir vél dazas baltàs zivs sugas..
neaizmirsti mérces,vismaz 3-5 veida,uz sojas bàzes..
... sušī, tik nakošā dienā ... pēc tām ir kaltenbrūners un tad drebezžē
Kādreiz jau var panašķēties,bet labāk patīk itāļu virtuve.
Man patīk ar lasi un garnelēm... ar vasabi neaizraujies
Reiz ēdu suši, tā arī nezinu - vai man patika vai nē. Bilde garšīga
Lai domā japāņi par savu sušī, man pietiek ar ēšanu
man patīk pašas gatavotais suši ,vispār jau esot pareizi -SUSI
Tā ir tikai Degviela...drusku citāda,bet degviela..
Negaršo
Ja godīgi, viens no eksotiskajiem, kas mani nevilina, tāpēc joprojām neesmu mēģinājusi. Meita teica, ka esot "fui".
negatavoju ,bet vairākas reizes mēģināju restorānos-nepatika ne Latvijā ,nē ārpus tās-zivis nav mana stihija,ja nu butes ,mazsālīts lasītis vai forele,ģaršo siļķe visādos veidos
Neaizraujos ar zivju produktiem, no kuriem pārsvarā gatavo, bet suši šad tad uzēdu, pati arī esmu gatavojusi. Nav ne vainas.
Nu nekādas - es par viņu nedomāju ...
nogaršot noteikti vajag - kaut vai tāpēc lai zinātu teikt - labs vai slikts ...
Man tie tarakani negarso.
Gardi un veselīgi.....
,,,,cik piedāvāja,tik atteicu---negaršo.....
Latvju gaumē gatavotās zivis--garšīgākas !!!
Nelietoju tos brīnumus.Latvietim jālieto savam regionam atbilstoša pārtika.