Stāts par Jēzu........

1. nov 2009. 09:49

Jēzus ienāk pilsētā un tūlīt pat ierauga vīrieti, kuru viņš atpazīst.Šis cilvēks bija akls un Jēzus izdziedināja viņa acis.Viņš skrien pakaļ prostitūtai. Jēzus viņu aptur un vaicā-Vai tu atceries mani?Vīrs atbild.Jā, es atceros un nekad tev nespēšu piedot! Es biju akls un biju pilnīgi laimīgs, jo nekad nebiju redzējis neko skaistu.Tu man dāvāji redzi.Tagad saki - ko lai es daru? Manas acis ir piesaistītas skaistām sievietēm.Jēzus nespēj noticēt.Viņš izdveš:Es domāju, ka izdarīju šim vīram lielu pakalpojumu, bet viņš ir dusmīgs! Viņš saka, ka, dāvājot redzi, esmu izpostījis viņa dzīvi.Jēzus pamet vīru un, dodoties tālāk, ierauga citu cilvēku, kas guļ grāvī, galīgi piedzēries, un gvelž visādas muļķības. Jēzus izvelk viņu no grāvja un atpazīst – šim vīrietim viņš iepriekš dāvāja kājas. Jēzus nedroši vaicā: „Vai tu mani pazīsti?”Vīrs atbild:Jā, es tevi pazīstu, lai gan esmu piedzēries. Es tev nespēju piedot:tu izpostīji manu mierīgo dzīvi. Bez kājām es nekur nevarēju aiziet. Es biju mierīgs cilvēks – nekādu kautiņu, nekādu azartspēļu, nekādu krogu. Tu man iedevi kājas, un kopš tā brīža es ne mirkli neesmu radis mieru, klusumu. Es visu laiku pēc kaut kā skrienu un beigās, kad esmu noguris, piedzeros.Tu pats redzi, kas ar mani notiek. Tu pie tā esi vainīgs! Tev vajadzēja mani brīdināt, ka gadījumā, ja dabūšu kājas, parādīsies visas šīs problēmas.Tu mani nebrīdināji. Tu vienkārši izdziedināji mani, neprasot manu piekrišanu!Jēzus apstulbst un dodas ārā no pilsētas. Viņš nevēlas iet tālāk, baidoties sastapt vēl kādu cilvēku.Taču, dodoties prom, viņš ierauga vīrieti, kas mēģina pakārties kokā. Jēzus uzsauc: „Ko tu dari?Vīrs atbild: „Tu atkal esi atnācis! Es biju miris, un tu piespiedi mani atgriezties dzīvē. Man vairs nav darba, mana sieva mani ir pametusi, jo viņa uzskata, ka mirušu cilvēku nevar atdzīvināt un ka es esmu spoks. Draugi izliekas mani nepazīstam. Pilsētā visi no manis izvairās. Ko tu gribi, lai es daru? Un, kad es vēlos tam pielikt punktu, tu atkal esi klāt! Kas tā par atriebību? Vai tu nevari mani likt mierā? Tu tā esi aizrāvies ar brīnumu radīšanu, ka tevi pat nerūp savu brīnumu upuri!Kad iepazinos ar šo stāstu, man tas ļoti iepatikās. Tas būtu jāzina katram kristietim!!Neeksistē brīnumi, izņemot vienu, un tas ir meditācijas brīnums, kurš atbrīvo tevi no prāta.Visu pasaules reliģiju un svēto rakstu būtība ir izsakāma divos vārdos: iepazīsti sevi.Brīdī, kad tu iepazīsti sevi, tu esi iepazinis visdārgāko lietu esamībā – savu apziņu, svētlaimi.Es saku neņemiet galvā nekādus svētos rakstus, nekādas baznīcas, nekādas filozofiskas vai teoloģiskas sistēmas.Reliģija ir ļoti parasta lieta. Vienkārši dodies iekšup. Iepazīsti sevi, esi tu pats!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Jēzus1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (21)

Aivars K. 21. dec 2009. 19:16

Saki, lūdzuman, kas ir kristietis?
Aivars

Yogananda O. 1. nov 2009. 21:23

Bet ir muļķības, kas turpinās un turpinās...
Om shanti

Dzēsts profils 1. nov 2009. 21:13

Tas nav "pļāpājošais prāts",bet Svētā Gara darbība kas atklāj visu un redz visu.....,un viss gods pieder Dievam Jēzum Kristum.Āmen.

Yogananda O. 1. nov 2009. 21:00

Es ar jums nerunāju tādēļ, lai nodotu kādu konkrētu ziņu, es runāju tādēļ, lai varētu jums iedot dažus klusuma mirkļus. Mani klusuma mirkļi ir sazināšanās ar jums.Mani vārdi izskan tikai tāpēc, lai sadalītu klusumu mazos gabaliņos un nodotu tos jums. Vārds tiek izmantots tikai tāpēc, lai, pirms es izrunāju citu vārdu, jūs varētu sajust klusuma pieskārienu Neviens cits valodu nav šādi izmantojis. Valoda vienkārši rada iespējas klusumam. Jūsu pļāpājošais prāts neļauj jums būt klusumā. Bet, esot kopā ar mani, es pļāpāju un jūs vismaz uz dažiem mirkļiem esat atbrīvoti, jo šajos mirkļos jūs gaidāt, ko es teikšu. Gaidīšana sniedz klusuma pieredzi...:))
Om shanti

Dzēsts profils 1. nov 2009. 20:51

Ja nav vairs ko teikt-nav obligāti sūtīt pie daktera otru....:DDDD

Dzēsts profils 1. nov 2009. 20:49

Dievs mūs katru radījis ar savu dvēseli un miesu,Viņš mūs ir mīlējis pirms vēl mēs tikām radīti-man patīk būt pašai nevis lellei ko visi var raustīt- bez personības!

Yogananda O. 1. nov 2009. 20:48

Neīstu lietu dēļ pasaulē eksistē reliģijas!!Reliģija ir gandrīz tas pats, kas homeopātija.Nesenā pētījumā tika konstatēts, ka septiņdesmit procenti no visām slimībām ir prāta izdomājumi. ...Jautājums ir par ticību. Homeopātija nevar palīdzēt man, bet tā var palīdzēt jums, ja jūs tai ticat. Tad neīstas zāles, kurām nav ārstnieciska efekta, jūs izārstēs!!
Om shanti

Dzēsts profils 1. nov 2009. 20:43

Mana patiesā daba ir tikt vaļā no negantām lietām kas attālina no Dieva,un negantāka no tām ir augstprātība un egoisms uz ko te tiek abzināti vai neabzinoties pašam mudināts.Paskatieties ko pats rakstat par murgiem-kā var atsacīties no savas personības un palikt ar tīru apziņu.....???

Dzēsts profils 1. nov 2009. 20:33

Ticībai ar reliģiju nav nekāda sakara.Jēzus pats farizejus nosauca par izbalinātiem kapiem-no ārpuses balti,iekšā smirdīgi,jo tie runāja vienu,bet darīja negantas lietas slēpjoties aiz "skaistiem" vārdiem savās sapulcēs.Katrs atbildēs pats ar savu dzīvi Dieva priekšā,bet kas meklē Mieru un Prieku Jēzū,tas to atrod.

Yogananda O. 1. nov 2009. 20:30

Jums ir jābūt ļoti izlēmīgai, lai spētu pilnībā atsacīties no savas personības. Tas ir mākslīgs veidojums, jūsu neīstums. Būt hinduistam, būt musulmanim, būt kristietim, - atmetiet visas šīs muļķības!Vienkārši esiet tīra apziņa. Tā ir jūsu patiesā daba. Un tad nebūs nekādu konfliktu.Jums ir jāizkļūst no personības slazda. Un, kad es saku, ka jums ir jāizkļūst no šī slazda, es nedomāju, ka jums ir jāpieliek kādas pūles. Tas, kas ir jāatmet, ir neīsts; tam nav saknes jūsos. Jūs varat atmest neīsto vienā apskaidrības mirklī!!
Om shanti

Dzēsts profils 1. nov 2009. 20:24

Pats Jēzus ir  Ceļš,Dzīvība un Patiesība par Dieva Mīlestību un  par  sevi,kurš necieš Patiesību  tas nespēj mīlēt ne tuvāko ne saprast un pilveidot sevi.....p.s- Citāti no Bībeles ir pilnīgi sagrozīti šājā rakstā.

Yogananda O. 1. nov 2009. 20:21

Visas reliģijas, visi priesteri... tā ir lielākā cilvēku ekspluatācija un verdzība, kāda vien ir pastāvējusi. Tā ir izaugusi no šīs mazās idejas, ka jums ir jāmeklē, ka jums ir jāiet kaut kur citur, ka jums ir jābūt kādam citam. Reliģijas ikvienu cilvēku ir novērsušas no viņa patiesās, dabiskās būtības.Pieprasiet, uzstājiet uz to, ka jūs esat tas, kas esat. Uzstājiet uz to, citādi pūlis jūs grūdīs pa labi un pa kreisi. Uzstājiet, ka jūs esat jūs paši un ka esat laimīgi, izbaudot sevi. Jums nav jāizšķiež laiks meklējot un tiecoties, līdz sasniegsiet savu kapu.
Om shanti

Yogananda O. 1. nov 2009. 20:11

Jēzus saka: „Meklējiet, un durvis tiks atvērtas.” Es jums saku: „Durvis vienmēr ir atvērtas. Nav jāmeklē, vienkārši ieejiet.” Jēzus saka: „Vaicājiet, un jums tiks sniegta atbilde.” Un es jums saku: „Jūs esat atbilde. Nejautājiet, citādi jūs saņemsiet tūkstošiem atbilžu un jūs aizmirsīsiet atbildi, kura esat jūs paši.Jēzus saka: „Kas meklē, tas atrod.” Un es jums saku: „Kas meklē, tas nekad neatrod. Kādēļ sākt ar meklēšanu? Kādēļ gan nesākt ar atrašanu? Atrodiet, un vairs nav vajadzības meklēt!
Om shanti

Uldis S. 1. nov 2009. 19:44

Liekas, ka Tu nesaproti politiku, nezini likumus, neproti uzrakstīt, tikai gribi parādīties PASAULEI!... Tev nu galīgi nav ko darīt, parādīties PASAULEI gribi, bet rakstīt nav ko...

Frēzija v. 1. nov 2009. 16:27

Nu ja, neuzbāzies ar savu labdarību, bet vai viņi paši nebij lūdzēji?

Dzēsts profils 1. nov 2009. 16:24

Nu ja,te kau var lasīt ka tava "meditācija "tevi ir atbrīvojusi no prāta.....- pazemo Jēzus Vārdu neizlasījis un nesapratis neko no Jaunās Derības un Dievišķās Mīlestības.Nekur un nevienam Dievs neuzmācas ar Sevi.

Churchiks K. 1. nov 2009. 12:14

Mr.Yoga............necenties glaabt cilveeci........savaa eksistencee esmu daudz reiz zaudeejis........jo biju egoists

Žanis B. 1. nov 2009. 12:01

bullshits gan jau.. slinkums lasiit bet - ja Jaanju naktii 14 reizes apskrien ap maaju, tad piekuust kaajas

Dace G. 1. nov 2009. 11:51

Ir 20 mazi enģelīši, 10 no tiem guļ uz mākonīšiem, 9 spēlējas, bet pats mīļākais enģelītis lasa šajā brīdī šo tekstu...

Dzēsts profils 1. nov 2009. 11:24

No šī stāsta izriet tikai viena doma,ja tevi nelūdz,neuzbāzies un nepalīdzi,katram jāiziet savs ceļs pašam,lai arī kāds tas nebūtu...

Autorizācija

Ienākt