Par lāstiem...

3. nov 2009. 17:38

Man Jūs vajadzēs iepriecināt vai arī likt vilties. Es vairākus gadus nodarbojos ar šīm lietām un es neesmu saticis nevienu cilvēku, kas varētu kādu nolādēt!Kā joga uz to skatās un ko rekomendē darīt. Tas ir saistīts arī ar šī jautājuma atbildi. Kas ir lāsts? Lāsts tas ir ļoti spēcīga negatīvās enerģijas deva, vērsta uz jums, kura iekļūst jūsu apziņā, un izdara uz to graujošu darbību. Prakse ir sekojoša: Lai uzliktu lāstu ir nepieciešams pietiekošs daudzums brīvas enerģijas. Bet 99.99% cilvēkiem enerģijas ir tik maz, ka tās pietiek, lai minimālā līmenī uzturētu organisma dzīvības funkcijas. Ja tāds cilvēks pat sagribēs uzlikt lāstu, tad viņš vairāk atgādinās impotentu, kas grib, bet nav ar ko. Tas pats arī šeit. Mans viedoklis, ka jums nav no kā baidīties. Cilvēki nolādēt jūs nevar, jo nav tās brīvās enerģijas. Ja tāds brīnums notiks, nelaimīgais savilks dūrē visu savu enerģiju un virzīs pret jums, tad pats pēc sekundes nomirs...:)Un, ja tāds cilvēks to mēģinās darīt, tad pirmais upuris būs viņš pats.Bet principā lāsti eksistē, tikai ļoti maz ir tādu, kas to reāli var izdarīt! Un, ja jūs tiešām ir nolādējuši (iespēja procentu tūkstošās daļas), tad izredzes jums nebūs nekādas.Bet vēlreiz uzsveru, tas nav reāli!Ja kāds jums saka: Es tevi nolādu! Tas ir tāpat, kā impotents saka: Ai, kā es tevi paņemšu! Un tālāk sāk darboties jūsu fantāzija. Respektīvi, šis lāsts strādās tik lielā mērā, cik pats jūs tam noticēsiet. Sadzīves līmenī tas strādā tik, cik jūs pats tam ticat.
Om shanti

Atslegas vārdi: Lasts0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 4. nov 2009. 08:47

Churchiks Kitajec-tavs pēdējais komentārs par mīlestību vienkārši perfekts!!!

Churchiks K. 4. nov 2009. 04:02

Mr.Yoga manaa uzstveree pareizi saka ka cilveekam ir spejas pilniigi atvairit jebkuru laastu!....Es pagaidaam esmu peetnieciskaa stadijaa attieciibaa uz savaam energijaam!....Milestiiba paarsitiis jebkuru barjeru.....miilestiiba ir tas speeks kuru ne magi ne mistikji nevar sakaut.......bet tai miilestiibai jaabut Visaptveroshai....gariigi speeciigai.....nejau taada kura tev dzenaa hormoonus pa kjermeni briidii kad  ieraugi skaistu sievieti kura to pazinaas un ir uvikusi kko aarishkjiigu....bet gan taa miilestiiba kura tevi sasilda un nes prieku tev uz sejas un tu ej pa ielu un smaidi visai pasaulei......sho speeku un energiju mistikji un magi meegina izbeegt.......

Churchiks K. 4. nov 2009. 03:55

Biju nesen krievijas magu un mistikju sabiedriibaa....pats neesmu ne viens ne otrs...bet vinji domaa ka esmu un uzskata pa "saveejo" tur ir daudzas mums es domaaju paziistamas sejas tas mani paarsteidza bet es jums taas neatklaashu jo uzskatu ka nav vajdziibas! Vispaar ir taa Mr. Yoga taisniibu saka attieciibaa uz to ka ir ljoti maz cilveeku kas var pashi uzlikt laastu!.....A Krievijas magi un mistikji izmanto "energovampiirismu"....jaa pats veeroju sho seansu....tiek no puulja izveeleeta persona un no taas aiznjemta energija....un mestariigi "paraziiti" speej savaakt pietiekoshi lai uzliktu laastu.....veel ir taads laastu variants kuri savu speeku uznjem ar laiku.....vienkaarshiem vaardiem...uz noteikta cilveeka ir uzlikta kkas liidziigs energeetiskam ziimogam kursh gaida pasha apziimogotaa cilveeka kljuudu un iesleedzas tad kad tad cilveeks kljuust vaajsh.....un nostraadaa kaa nelaimi nesosh periods....vispaar apzimogoshanas laasta speeks ir atkariigs no pasha zimoga neesaataaja un protams arii uzliceeja.....ir neskaitaami veidi.....Mistikji, magi meklee energiju jebkur un daudzkur....vinji praktizee arii energijas paarklavificeeshanu un paarveidoshanu taadaa kadu vinjiem vajg!.....heh atceros gan vienu jaunu meiteni.....kurai ir labs speeks...un kaa vinju meeginaaja "ieverbot" vinju  sava sabiedriibaa......vinja vienkraashi no vinjiem atseeedzaas!

miillSniegpulksteniite (. 3. nov 2009. 23:26

taa jau saka - pats lielaakais ienaidnieks ir passu sadomaassana ,ka tas ar vinnu izdariits...un veel ,ja iedvesmojas ,ka nelaimiigs un neveiksmiigs, ka nolaadeets, tad taadu saak ar teelot un rodas izdeviiba iennemt nolaadeeta poziicijas, lai mociitu savus tuvos, tuveniekus un draugus, kaa plekste bez uudens tad ar tirinas, neko savaa labaa nedariidams:)

Frēzija v. 3. nov 2009. 23:22

Un kā tad ir ar Kenediju dzimtu? Nezinu kā tos lāstus liek, bet negribas tev piekrist. Tā varbūt no skauģiem, ja ģimenē ir nesaskaņas, bojāta aura, tie cilvēki ir uzņēmīgāki.

Acīgā j. 3. nov 2009. 20:40

varētu jau tev piekrist...bet aŗi  domai ir liels spēks....un tu nezini kurā brīdī tā tev tiks raidīta...dažreiz vārds tevi ievainos,- tu to dzirdi.....vai tu dūres savilcis tos atdosi atpakaļ, bet kā būs ar domu...tā ir materializēta....kā tai tu pretosies?

Yogananda O. 3. nov 2009. 18:20

Vēl viens interesants moments, kas attiecas uz iepriekšējo sarunu, jo augstāks ir cilvēka apziņas attīstības līmenis, jo mazāk uz viņu darbojas visi šie lāsti, negatīvas ietekmes un tamlīdzīgas lietas. Tas pats otrādi. Ja šis līmenis ir augsts, tad lāsts nestrādās pavisam vai daļēji!!!
Om shanti

Dzēsts profils 3. nov 2009. 18:08

Šī atziņa iepriecina!

olegs v. 3. nov 2009. 17:56

Tad jau sanāk ka cilvēks pats pie tā vainīgs. Pats sevi beidz nost.

Autorizācija

Ienākt