Kādas šodien pašas populārākas medicīnas profesijas?

6. nov 2009. 22:27

Pareizi - psihiatrs!Nav bezjēdzīgākas profesijas. Jo par psihologu cilvēki vēlas kļūt ne jau tāpēc, ka vēlas kādam palīdzēt, bet tāpēc, ka nespēj saprast, kas notiek ar viņiem pašiem! Jo, kad saproti kas notiek ar tevi pašu, tad saproti, ka psihologi ir pilnīgi nevajadzīgi. Absolūti! Nav nevajadzīgākas profesijas! Un tas ir labi, ka cilvēki kļūst par psihologiem! Viņi varbūt arī uzzinās kaut ko par sevi - kaut kad... !!!Bet kā gan tāds cilvēks var palīdzēt kādam citam, ja viņš nav atrisinājis savas problēmas? Man nav skaidrs. Varbūt tas ir skaidrs visiem pārējiem.Kā teicienā-
lūk, nu beidzot satikās divi vientuļnieki- psihologs un pacients.. Un runā savā starpā, katrs par savu. Viņiem ir ļoti labi kopā! Kāds klausās...
!!!Patiesībā neviens nevienu nedzird. Un pati lielākā problēma, kas eksistē mūsdienu pasaulē, nav vēzis vai sirds saslimšanas, bet vientulības problēma. Mūsdienu komunikāciju pasaulē, kad cilvēki apkārušies ar telefoniem,un internetiem, un, jo to ir vairāk, jo diemžēl arī vientulība kļūst arvien smagāka. Un psihologs ir vienkārši patīkams sarunu biedrs. Varbūt tā ir iespēja?
Pastrīdieties ar mani, lūdzu! Varbūt kāds nepiekrīt? Saka, ka strīdos dzimstot patiesība?
Om shanti

Atslegas vārdi: Psihologija4808

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 13. nov 2009. 15:54

Ja nebūs slimo,ārstiem nebūs darba....:)

raisa l. 11. nov 2009. 19:12

Psihologs un psihiatrs ir 2 dažādas lietas,psihiatrs ar pataloģijām nodarbojas,psihologs palīdz cilvēkam saprast sevi,atrast risinājumu savai problēmai.Parasti mēs jau paši zinam,ko un kā darīt,bet vienmēr gribas ar kādu aprunāties.Ja blakus nav uzticama cilvēka,iet pie psihologa.Dažreiz savu problēmu vieglāk izstāstīt svešam,jo bail,ka savi nesapratīs,nosodīs,nez ko domās utt.Tieša paralēle-grēksūdze.Tur arī uzklausa,atlaiž grēku un paliek vieglāk.Vientulība ir tikai tavs dvēseles stāvoklis-resp.tu jūties vientuļš.Tā mēdz būt pat kompānijā,ģimenē,telefoni,i.nets te nespēlē galveno lomu,taisni otrādi-vari biežāk kontaktēties.

Churchiks K. 7. nov 2009. 05:04

man reiz viens cilveeks kuram paliidzeeju atguut meiteni.....teica ka es vinja psiholoogs....es savukaart vinjam saku....Tu esi  Psihs?.....vinsh neizspratnee NEE!.....es tad shim saku.....tad nesauc mani par psiholoogu vai vispaar ar kko tam liidziigu!

Dzēsts profils 7. nov 2009. 04:23

Vispopulārākais ir <Sieviešu Dakteris>,visas sievietes iet pie viņa.

Dzēsts profils 6. nov 2009. 22:53

Hmm.. vispār jau psihologs un psihiatrs ir divas dažādas specialitātes ;)
Es teiktu, ka psihologs palīdz, jo viņš klausās. Nu labi, klausās par naudu. Bet cik daudz ikdienā kāds uzklausa vidusmēra pilsoni?

Dzēsts profils 6. nov 2009. 22:33

man diemžēl jāpiekrīt :))
labi teikts

Autorizācija

Ienākt