Eksistē ļoti nopietna problēma cilvēku attiecībās!

8. nov 2009. 08:47

Ja viņiem ir dažāds apziņas attīstības līmenis, tad tas cilvēks, kuram šis līmenis ir augstāks, paliks par enerģijas avotu tam, kam tas ir zemāks. Kā zinām, ūdens dabiski vienmēr tek no augšas uz leju! Nedabiskā veidā, zem spiediena, tā var tecēt arī uz augšu, bet tad vajag visu laiku uzturēt šo spiedienu. Spēka nepietiks! Nevienam! Tālāk, tālāk, kamēr sūknis salūzīs. Vienā jaukā dienā, tas viņam vienkārši var apnikt, jo tas novedīs pie enerģijas zaudēšanas, garastāvokļa pasliktināšanās, veselības pasliktināšanās utt.. Īpaši, ja tas ir sievietes gadījumā.Patreiz šinī laikmetā sieviešu apziņas attīstības līmenis ir augstāks.Tapēc viss ir kājām gaisā! Situācija nav normāla, un cieš no tā pārsvarā sievietes. Šodien vairs praktiski neatradīsim nevienu veselu sievieti. Saprotams, kāpēc?Normāla būtu situācija, kad vīrieša apziņas līmenis ir augstāks un sievietei zemāks. Tas būtu pareizi no dabas likuma viedokļa, jo tā ir dabīgā lietu kārtība.Vīrietim priekš sievietes jābūt Dievam, saimniekam utt.. Sievietei grib pirmkārt, lai viņai būtu saimnieks. Pašai būt saimniecei - nav iespējami. Var viņa par tādu kļūt, bez šaubām, un daudzās ģimenēs tā arī ir, bet pirmām kārtām no tā cieš pati sieviete, jo tas prasa no viņas neiedomājami lielu piepūli. Tas nav dabīgi. Ja vīrieša apziņas līmeni ir augstāks, tad tā ir pilnīgi dabiska situācija, ūdens tecēs no augšas uz leju. Sieviete jutīsies ļoti labi, -aizsargāta, mierīga, stabila utt.. Tikai šajā gadījumā ir iespējamas normālas un harmoniskas attiecības starp vīrieti un sievieti! Pretējā gadījumā, būs tā, kā visiem!
Om shanti

Atslegas vārdi: Atiecības259

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Dzēsts profils 16. mar 2010. 07:46

Man šķiet, ka nav vainīgi ne  vīrieši ar zemo apziņas līmeni, ne sievietes, kas vēlas "pumpēt". Kaut kur dabiski ir pārtrūkusi ķēdīte un cilvēki vairs neapzinās sevi un nezin, kas ir kura pienākums. Tādēļ tāds juceklis...

Dzēsts profils 13. nov 2009. 15:49

0bet ko lai dara,ja apkārt,tādi zemāka apziņas līmeņa vīrieši vien ir ?Kādu laiku atrodoties kopā,kaut arī zaudējot savu enerģiju,ir iespējama pamatīga garīgā izaugsme un apzināšanās,kas ir kas.Dzīve mums vienmēr piespēlē kādu no kā speejam mācīties un ieraudzīt caur to otru savas nepilnības.domāju,ka vērtējums zemāks augstāks nebūtu preizs,būtu jābūt abpusējai harmonjai,sapratnei.Tādas attiecības ir vērtas tikai līdz tam brīdim,kamēr tu sāc aizdomāties,'vai vispār tādas ir vajadzīgas un nonāc līdz apziņai līdzīgi tai,ko raksta joga savā sākumlapā-cik fantastiski labi ir būt vienam ! Ja ar kādu kopā ir sliktāk nekā vienam,tad uzskatu,ka tādas attiecības nav vajadzīgas vispār .

Churchiks K. 8. nov 2009. 11:33

Lai dara ko grib............un kaa uzskata par vajadziigu.....es daru to ko uzskatu ka man jaadara....un padzenu sievieti malaa ja vinja lien ne tur kur vajg....pat ja vinja to dara labaak :D

Andris G. 8. nov 2009. 09:35

Jā taisniba :)

Dzēstss P. 8. nov 2009. 09:27

Alberts to Visu būtu pateicis daudz īsāk-
Pilna Pasaule -Sievietēm ar Pautiem!
-normālam Vīrietim nav kur dēties!:)))

olegs v. 8. nov 2009. 09:08

Viņām grūti to pieņemt.Tas ir smags trieciens lepnumam un pašcieņai.Un ko tad draudzenes padomās.

Yogananda O. 8. nov 2009. 09:03

Būtu labi ja to sievietes arī apzinātos!!! Viņam pašam būtu vieglāk...!Paldies tev par sapratni Oleg....:)
Om shanti

olegs v. 8. nov 2009. 09:00

Par to apziņas līmeni nezinu,Bet mūsdienu sieviete ar visiem spēkiem raujas lai to ūdeni pumpētu.Un pat nedomā stāties ceļā. Bet tad bazūnē pa visu pasauli,ka viņām viss jādara.Bet pašas taču to gribēja.A kad paliek par smagu,vīrieši vainīgi.

Autorizācija

Ienākt