Sevis pieņemšana

26. nov 2009. 08:34

Katram ceļš ir savs, un atšķirīgs. Katram tas ir īpašs.Daži cilvēki satraucas par savām emocijām, ka viņiem parādās negācijas,un viņi mēģina to noslāpēt. Nevajag neko slāpēt, mīļie. Vajag iemīlēt katru savu negatīvo emociju. Šinī nolūkā ir jāstrādā pie Mīlestības uz SEVI, tā ir sākotnējā iezīme vairumam cilvēku, un iemīlēt sevī VISU,paskatīties uz to – ar Dieva acīm.
Jūs – daļiņa no Dieva, Viņš mīl jūs – jebkādu, nav svarīgi – ko jūs dariet, pareizi vai nepareizi –viņa viedoklis par jums nemainās. Viņš jūs nenosoda, neapvainojas uz jums, tādas īpašības piemīt vienīgi cilvēkiem. Un jūs paskatīsieties uz sevi Viņa acīm, un iemīlēsiet sevī visu, kas jums dabas dots – gan pozitīvās īpašības, gan negatīvās. Tiklīdz jūs iemīlēsiet negatīvās īpašības, nesāksiet viņas apspiest sevī, vai labot – viss aizies pats no sevis, visam jābūt dabiski. Iezīmes, kas jūs nomocīja – izgaisīs pašas, viņas sapratīs – ka vairs šeit nav vajadzīgas, jo šeit ir harmonija, un aizies. Pat sevišķi strādāt pie viņām nevajadzēs.

Atslegas vārdi: pašizziņa4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dace G. 26. nov 2009. 13:13

Rīta lūgšana

Trīsvienīgais Dievs, dāvā man ticību, kas glābs no šaubām un grēka. Dāvā man mīlestību pret Dievu un cilvēkiem, kas iznīdēs vienaldzību un rūgtumu. Dāvā man cerību, kas atbrīvos mani no bailēm un izmisuma.

Mans Dievs, māci man pazīt Tevi un pašam sevi un atrast ceļu, ko Tu man esi novēlējis. Māci man sadzirdēt Tavu balsi un vienmēr sekot Tavam aicinājumam.

Kungs, es uzticu Tev šo dienu. Palīdzi man to nodzīvot saskaņā ar Tavu gribu, nezaudējot vienotību ar Tevi. Tev es uzticu visu savu dzīvi – palīdzi man, Tev paklausot, nest augļus, kurus Tu no manis gaidi. Amen.

Churchiks K. 26. nov 2009. 10:02

kam man uz sevi jaazskataas ar dieva aceem......kas pats ar savaam nevaru??........meees guljam guljam

Autorizācija

Ienākt