Laiks rādīs?

28. nov 2009. 18:31

Pirms kāda laika tas nu ir noticis – arī oficiāli Šķēle ir TP vadībā. Smagu, laikam jau pašu smagāko, kārti partija izspēlējusi. Vai nu partija turpinās grimt vai sāks atkal celties, nu atkarīgs no tautas. Var jau gadīties, ka tai tautai ir “īsa atmiņa”, visas cerības tiek liktas uz vienu mesiju – nāks tas viens un gudri izvedīs visus no turienes, kur kādu citu (ne jau pašu) gudrības ievedušas.
varētu teikt – ha, ja nebūtu tik skumji un bēdīgi.
Tas, ka vienas partijas ķermeņi ir aptaukojušies un prāts degradējies, nenorāda uz to, ka ar visiem (visām partijām) tā atgadījies.
“Arī politikā tauta meklē atbalstu galvenā kārtā saviem saimnieciskajiem centieniem” – tā ir teicis jau Kārlis Skalbe.
Šī tauta politikā vairs neiet. Tik kritizē citus, grauj jau radīto… Cik ilgi vēl? Līdz citai krīzei? Škiet, ka tās inteliģeces, kuru balstīt, uz kuras balstīties, nemaz nav.
Vai Skalbe arī par to nav teicis tā – “Tauta, kurai nav savas inteliģences, var tikai kalpot”?
Šie vārdi arī savirpināti pirms kāda laika. Liepnieks ( ar viņu intervija ir www.cita diena.lv), viņa darītais, var patikt, var nepatikt. Tik tas bars, ko citur sauc par tautu, tikai prot gānīties. Gānās joprojām. Vai tik tad tās ek-kās krīzes cēlonis nav jāmeklē visu domāšanā. Ar visu, vairākuma domāšanu ir atbalstīta dažu darīšana. Kur tas vairākums, kas tikai gānās bija agrāk? Liepnieks domā savādāk nekā vairums. Bet viņu tik apgāna…

Atslegas vārdi: viss37, kas notiek0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt