bullshit filtrs... :D

3. feb 2010. 10:06

xex te vaidzeetu kaut kaadu spama filtru uzstaadiit :DDD - nu es domaaju shitos bezjeedziigos jautaajumus jautaajumu peec... - woow - punkti punkti punkti... :DDD beernudaarzs... :D - po... par ko jautaajums un teema - galvenais ka tik ripo punkti... - citu izskaidrojumu neredzu shitam jeelumam... piemeerus nemineeshu bet nu juus jau pashi redzat un saprotat par ko es runaaju :DDD nee nu es arii neko nesaku par tiem punktiem.. - kas nu kuram ir galvenais dziivee un ikdienaa - bet nu kaut cik jau vareeja piedomaat pie tiem jautaajumiem... - lai nav tik uzkriitoshs tas trulums... :DDD juus jau bojaajat priekshstatu par sevi ar to marasmu ko visu laiku marineejat... - ne jau nu tie punkti liks man tagad domaat - jaa vot shitas cilveeks ir baigi ok, jo vinjam tak ir daudz tie punkti :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lab tas taa - sakariigu dienu tauta ;))

Atslegas vārdi: sakars0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 3. feb 2010. 16:10

ja uztaisītu šķirošanu, vairāk kā puse te pazustu...nu nevar jau to stulbumu(atvainojos, bet tā nu ir) izkontrolēt. ja pastās kad kas te sēž un uzdod tos jautājumus.. viss skaidrs. man ar uznāk borings un atļaujos paampelēties, bet ne hroniski...
punktu man ir vairāk kā vajag... a ko man tas dod? man patīk forši parunāties, paskatīties bildes utt, ne tikt topos.. kad sāka teju katru manu atbildi vērtēt pa 5x dienā vnk nozudu no skatuves. kaitinoši pat tie vērtējumi it kā tie mani padarītu par vērtīgāku cilvēku.. nu nekā. atliek vien uzlikt ignore atsevišķiem autoriem un lasīt kas tīk.

sintija l. 3. feb 2010. 14:45

"Kā kulaks uz acs!"      
Tieši manas domas! Daudzus pat NELASU!!!! Jo jēgas NEKĀDAS!!! Es pat vienai no aktīvistēm punktu vākšanā tā i pajautāju - "Jēga tavam jautājuma ir kādā?" Un kā jums liekas, ko vina izdarija - IZDZĒSA MANU KOMENTU!!!      
Šeit ir cilvēki, kuri tiešām uzdod sev interesējošo jautājumu vai arī jautājumu par savu problēmu, utt.... Es pati esmu uzdevusi tikai tos jautājumus, kas man tiešām interesē, jo vienkārši vēlos dzirdēt viedokli no malas, lai gan - neko jau jaunu neuzzinu, bet tomēr - dalīta bēda ir pusbēda!  
Protams, daudz labāk ir saruna klātienē, bet arī šis ir labs variants!

ZiPa Z. 3. feb 2010. 12:52

A vispār, ko tu lasi sviestu? :D filtree ko lasi :P

Ilona M. 3. feb 2010. 12:07

Piekrītu.Bet es izvēlos vienkārši nepiedalīties tajā pasākumā.Rakstu tad,kad ir ko rakstīt un novērtēju tikai tā,kas patiešām ir ļoti labs,vai arī atbilde atbilst tai,kadu pati būtu rakstījusi,lai neatkārtotos,novērtēju sev tuvāko.

ZiPa Z. 3. feb 2010. 11:15

Katrs jau skatās pēc savas vērtību skalas :)
Ja nu tiem nabadziņiem nekādu citu vērtību dzīvē nav, kā punkti, tad nu neko nevar darīt :D

Dzēsts profils 3. feb 2010. 11:06

tad jāizmazgaa tas blogs http://www.libo.ru/i447.html

Jaanis w. 3. feb 2010. 10:24

P.S. sauliit - es jau nerunaaju par visiem... - vienkaarshi te ir cilveeki kas ar to visu nu ljooti izceljaas :DDDDDD

Dzēsts profils 3. feb 2010. 10:18

Uzdot tu ar barab līdzi.

Dzēsts profils 3. feb 2010. 10:17

:laughbet tev  jau ar  punkts klāt???hmmmman punkti  bijuši,nebijuši,ar to domāju  daudziem  nav  sakara dēļ  tikai  punktus.te  varbūt  kāds  pelna,bet  kāds  dzīvi  krāsaināku  taisa..lai tev  ar  veicās!!!

Dzēsts profils 3. feb 2010. 10:09

Pelni-pelni-pelni-NOZIME?

Autorizācija

Ienākt