Eņģeļi -mūsu pavadoņi.

26. jūl 2010. 21:54

Tā nu semināra „Eņģeļi –mūsu mīlestības pavadoņi” gaidās, es vēlējos jums iedot šo informāciju, kas man nāca čenelinga veidā ,kad gatavoju semināru par gaismas eņģeļiem
Lai top mīlestība!

Jūsu pamata gaismas sargātāj-eņģeļi
Tie ir eņģeli ,kas ir ar jums visciešākā saskarsmē, kuriem ir visvairāk tiesību jums palīdzēt visos plānos un veidos, tai skaitā arī radot savu materiālo plānu un īstenojot fiziskā un garīgā , emocionāla sfērā stabilitāti , gaismu un atbalstu .
Tos jūs izvēlaties pirms iemiesošanās fiziskā plāna veidojot konkrētu mācību sarakstu ,kur un kā jums palīdzēt un cik daudz ,to darīt konkrētās situācijās.
Tie var palīdzēt – jums veidot fizisko plānu , 3 dimensiju izpausmes, veicināt pozitīvu saskarsmi ar cilvēkiem, ko satiekat, palīdzēt atrast piemērotu darbu , palīdzēt atrast piemēram - lietas ,kas pazudušas mājās , vai kur citur, palīdzēt sargāt fizisko ķermeni.
Tie var sniegt jums padomus arī mācībās , personīgajā attīstībā, garīgajā attīstībā.
Tie patiesi vēlās lai jūs tajos klausītos, lai jūs runātu , jo viņi vienmēr ir gatavi uzklausīt, tie vienmēr ir klāt, gan priekos, gan bēdās , tie ir visuzticamākie no pavadoņiem, skolotājiem, tie māca kā būt par to kas jūs esat Dievišķās gaismas dvēseles. Sargeņģeļi ir viens no veidiem kurā Radītājs jūs uzrunā, sakot – ka vienmēr un visur ir ar jums, lai arī ko jūs darītu - nesīs jūs uz rokām. Šī saikne ir dziļa un patiesa – bet tā ikdienas domās ir pazudusi , tamdēļ , to ir nepieciešams atjaunot.

Meditācija/ Čenelings , no apvienotās gaismas sargeņģeļu grupas.

Es jūs vēlētos iepazīstināt ar šo čenelingu ko saņēmu rakstot šo materiālu par eņģeļiem , tas ir no apvienotajiem gaismas sargeņģeļiem, tā ir kā meditācija, caur kuru jūs varēsit atjaunot saikni ar gaismas eņģeļiem.

Te jūs uzrunā vienotie gaismas un mīlestības sargeņģeļi – mēs esam nākuši jums vēstīt ,ka jūs mīļie cilvēki , pārāk maz izmantojat to ko mēs jums varam un drīkstam sniegt, katru mirkli katru sekundi , mēs esam ar jums un jūsos klausāmies, mēs gribam un vēlamies nodibināt saskarsmi ar jums .
Mēs jūs bezgalīgi mīlam , mēs esam vērojuši jūs ik mirkli , ik sekundi ,kad jūs esat gājuši savu dzīves mācību ciklu , mēs esam bijuši ar jums visās jūsu reinkarnācijas, pat tajās kad jūs esat mūs nolieguši , mēs vienmēr esam bijuši blakām, šeit un tagad , kā esam kad jūs dzirdat šo vēstījumu.
Tagad , tieši šobrīd , mēs esam tik cieši blakus lai jūsu sirdis spētu sajust mūsu mīlestības un gaismas impulsu , kas ļautu jums atmodināt jūsu sajūtas – atmiņas par mums.
Pieliec rokas pie savas sirds , sajūti savu sirds siltumu un mīlestību ,kas ir tevī , nav nozīmes ,pat ja tu domā , ka nejūti sevī tādu mīlestību ,kādu vēlētos , apzinies ,ka tā ir tevī , tik pat ļoti cik mēs esam šeit pie tevis un katru mirkli palīdzam tev nokļūt tuvāk pašai sev – savai dvēselei. Atver sirdi , ieelpo caur sirdi to gaismu kas nāk pār jums, caur jums , uz sevi un uz mums, jo mēs esam saistīti caur tavu sirds enerģētisko centru ,vienmēr esam bijuši , mēs sūtam tev savu mīlestību ,caur kuru tu atkal spēsi apvienoties ar mūsu bezgalīgo gaismu un mīlestību kas ir domāta tieši tev lai tu varētu turpināt savu gaismas izziņas ceļu, bet nu jau ar atjaunotu apziņu un sajūtu ,ka mēs vienmēr esam ar tevi. Atveries mūsu mīlestībai ,atjauno dievišķo saikni ar gaismu kas ir tevi un caur tevi ar mums.
Sajūti to siltumu kas plūst caur jūsu rokām uz sirds enerģētisko centru – tā ir mūsu mīlestība ,mest esam uzlikuši savas plaukstas uz tavām ,mēs kļūstam vienoti caur šo gaismas plūsmu...
Sajūti to mieru , kluso vieglo maigo mieru ,ko mēs tev sūtam..
Tagad izsaki savu sirds nodomu par to ,ka piesauc gaismu, gaismu, gaismu , izsaki nodomu ,ka vēlies atkal sajust savu gaismas sargeņģeļa gaismu un mīlestību, ka vēlies lai radītājs jums sniedz iespēju būt vienotiem caur pirmatnējo gaismu ar savu gaismas sargeņģeli.
Atver savu sirdi un ieraugi mūs , mēs stāvam tev tieši priekšā , ieskāvuši tevi Radītāja mīlestībā un gaismā , ieskāvuši jūs ar saviem spārniem , tik maigi , sajūti , kā mūsu spārni ieskauj tevi maigā mīlestības straumē , kas plūst pār jums radītāja vienotā mierā un harmonijā , caur gaismu un mīlestību , caur visdziļāko maigumu.
Izsaki nodomu ,ka piedod sev , par to, ka biji noliegusi radītāja sniegto mīlestības sūtņa dāvanu , izsaki nodomu ,ka vēlies lai viņš tev iemāca sadarboties ar saviem gaismas sargeņģeļiem , lai tie top par tava ceļa rādītajiem, gaismas pavadoņiem..
Jo tie uz to ir tik ilgi gaidījusi ..
Izjūti vienoto gaismas plūsmu sirdī .. Tieši tagad tu kļūsti vienots ar savu gaismas sargeņģeli ,, tieši šobrīd ieklausies un sajūti caur savu Dievišķo sirdi , ko viņš tev vēlās pateikt ..
Apzinies, ka tagad ik brīdi ,ik sekundi , tu caur savu Dievišķo sirdi būsi vienots ar mani – tavu gaismas sargeņģeli, apzinies , ka ik mirkli , ik sekundi , es esmu un būšu ar tevi ,vienmēr ieskāvis tevi savā spārnu maigumā.. sūtot tev gaismu , mīlestību , spēku , viedumu ,mieru...

Atslegas vārdi: mīlestība34028, palīdzība16, eņģeļi3, sargi0, pavadoņi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 27. jūl 2010. 07:54

Dzēsts profils 26. jūl 2010. 23:31

Ja Tu esi kljuudiijies,tad priecaajies ka neesi kljuudiijies daudz smagaak !

Edijs B. 26. jūl 2010. 23:21

Nebija slinkums tik daudz rskstīt .Eģel būs ar mumsim kopā

Autorizācija

Ienākt