Vai varat pasmieties par sevi?

5. aug 2010. 20:45

reizeem mani kaa jebkuru piemeklee kaada neveiksme.Kaut vai galvu sasist pret plauktinu taa ka dzirksteles noskiist gar aciim.......vaarda vistiesaakajaa noziimee.Saadus atgadiijumus reizeem atstaasu darbabiedriem, vai gimenei.Staastu taa ar humorinu.Pasmejamies visi kopaa.Visa patiesiiba ir taa.......kaa uztveram lietas, kaa pasniedzam!

Atslegas vārdi: dziive614, dziiviite0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Karmenija k. 6. aug 2010. 09:12

Plauktins tas ir tikai viens no gadiijumiem.Ir gdiijies arii ar rokas sominas siksnu ganriiz palodzi pilseetas maajas logam noraut.Un benziina uzpils stacijaa kaapjot aaraa taa noruties pa pirkstiem ka iekliedzos un visi nobiistas, un tumsaa ezim uzkaapts [labi ka vins taads apals un neobradaaju vinu pavisam..................ir veel daudz sii un taa.

Dzēsts profils 6. aug 2010. 07:54

Pasmieties jau ir veselīgi,bet galvu bungāt???Skapīti vajag nolikt uz zemes,vai mazgāt ar birsti...   

Karmenija k. 5. aug 2010. 23:27

Tiesaam zeel ka savas dziives laikaa mees zaudeejam patiesumu.Man arii loti patiik beernu patiesums.........ja kas patiik , tad patik, ja nee tad taa arii pasaka.Ja smej , tad taa ka aizrauj smieties liidzi, ja raud tad taa, ka tuliit paliek zeel.

Dzēsts profils 5. aug 2010. 23:22

ja tik mēs vienmēr spētu smiet kā to spēj mazi bērni!   

Karmenija k. 5. aug 2010. 23:19

Paldies Roland am!Jaa....man patiik ka mans vaards noziimee to ko noziimee.Tur jaasaka ''paldies'' krustteevam, jo vina miilaaka dziesma bija ''Marina''

Karmenija k. 5. aug 2010. 23:12

Plauktinu skruuveeja viirietis un loti piemeerotaa augstumaa, bet pa reizei zem taa plauktina griida jaaimazga.Bet smiekliigaakais sai situaacijaa ir tas, ka vislaiku sev saku ''neaizmirsti ka virs galvas ir plauktins''Un tiesi tajaa mirklii kad celos kaajaas, tas ''kontakts'' par spiiti visam notiek! Un tad ir TAAAAAAADAS dusmas uz sevi.....kameer saapes paariet ...un tad saak naakt smiekli.

Dzēsts profils 5. aug 2010. 21:10
Dzēsts profils 5. aug 2010. 21:06

Es arī smejos- kaut kā pamanos vannasistabā pret siltā ūdens boileri galvu atsist... Nesaprotu tikai- smejos tāpēc, ka sasitu galvu, vai smejos tāpēc, ka tā jau vairākkārt sasista...  

Dzēsts profils 5. aug 2010. 20:49

Nujaa ! ....drosvien to plauktinu sieviete ir kruvejusi klat ! ...jo ja es butu plauktinu licis es gan butu padomajis ka labak lai tu ar galvu taja neiieskrietu ...jo ka zinams sievietes aukstak pa acu limeni vairs maz ko redz ....      tas nu taa , ka joks joka .

Autorizācija

Ienākt