Investīcijas veselībai.

10. feb 2011. 20:17

„ESMU PILNĪGI VESELS” – VAI TĀ IR PATIESĪBA?

Ja šodien slimojat, esat izmēģinājuši visas mums zināmās atveseļošanās metodes un nav vairs cerību, ka atgūsiet veselību – šī informācija ir domāta Jums.
Ja esat jauns (-a), pilns enerģijas, optimisma un nākotnē gatavojieties laist pasaulē veselus bērnus – šī informācija ir domāta tieši Jums.
Ja sevi šodien uzskatāt par veselu cilvēku un nepievēršat uzmanību savai veselībai – tad šī informācija ir domāta īpaši Jums.
Katrs cilvēks grib būt vesels. Var aizdomāties, kāpēc tikai nedaudzi cilvēki var palielīties ar savu labo veselību? Pasaules statistika runā par to, ka 10% cilvēku nomirst no vecuma, 20% cilvēku iet bojā nelaimes gadījumos, 70% cilvēku nāves iemesls ir dažādas slimības. Parunāsim par iemesliem, kas traucē mums būt veseliem.
Visnozīmīgākais iemesls, kas izsauc saslimšanu ir vispārējais organisma piesārņojums.
Pa asinsvadiem indes un toksīni tiek transportēti pa visu ķermeni, nogulsnējas locītavās un organisma audos. Tas ir iemesls galvas sāpēm, vājumam, radikulītam, varikozām vēnām u.t.t., visai slimību buķetei. Ja ir problēma, tad ir arī risinājums. Šobrīd ir pieejama pati jaunākā, efektīvākā, absolūti nekaitīga un droša attīrīšanās sistēma. Un tā mums ir pieejama jau šodien.
Apskatīsim, kas izraisa vispārīgo organisma piesārņojumu: Uzturs= ēdiens+ ūdens
1) barības deficīts – nabadzīgs uzturs,
Mūsdienu apstākļos, labas veselības uzturēšanai, ir nepieciešams katru mēnesi, papildus uzturam, lietot vitamīnu un minerālu kompleksus. Mēs sastāvam no 75 miljardiem šūnu un tām ir nepieciešami celtniecības materiāli. Tām ir pilnīgi vienalga, vai mēs tam ticam vai nē, vai mēs tam piekrītam vai nē. Un, ja mēs/es nedodam šūnām visu vajadzīgo, tās atriebsies ar dažādām slimībām, vājumu un patoloģijām. Šūnas nespriedelē un nešaubās, tām vienkārši ir vajadzīgi šūnu „būvniecības materiāli” – aminoskābes; minerāli un mikroelementi; vitamīni, taukskābes, fermenti. Un tos šūnās var nogādāt vienīgi „pareizs” (ar 12 īpašām īpašībām) ūdens, kuram jābūt arī pietiekamā daudzumā.
Kas gan var atgadīties, ja trūkst barības vielu? Piemēram, joda trūkuma dēļ rodas hronisks nogurums, apātija, biežas saaukstēšanās. Bez selēna un kālija sirds vienkārši apstājas. C vitamīna trūkums izraisa ātru novecošanos un asinsvadu sairšanu. Ja trūkst sēra, āda kļūst ļengana un iet bojā skrimšļu audi. Kalcija trūkums izsauc 150 slimību. Tā ir tikai daļa problēmu sarakstā, kuru iemesls ir šūnu barības deficīts. Ja lasi šo rakstu, ir izdevība apzināti sākt darboties savas veselības labā.
2) ūdens trūkums - atūdeņošanās
Mūsu ķermenis 70% sastāv no ūdens. Cilvēks visas dzīves laikā izdzer apmēram 75 tonnas ūdens. Pēc statistikas, 80% slimību tiek iedzertas. Ik gadu pasaulē izmetam 450 miljardus kubikmetru sadzīves un ķīmisko atkritumu. Piesārņotais ūdens par 30% paātrina un izraisa novecošanos un slimības. Ūdens, kurš satur hloru, ļoti novājina organismu, kā rezultātā rodas gastrīts, respiratorās saslimšanas, hronisks nogurums un daudz citu slimību.  
Sintētiski un pārstrādāti produkti
Regulāri, ar pārtikas produktiem, katru dienu saņemam kaitīgu un piesārņojošu vielu porciju, kura saindē mūsu organismu. Pārtikas rūpniecībā produkti tiek pārstrādāti tādā veidā, ka vērtīgās barības vielas iet bojā. Tās tiek aizstātas ar sintētiskajiem vitamīniem, konservantiem, krāsvielām, aromatizatoriem. Patīk vai nē- esam spiesti saskarties ar ķīmisko vielu uzbrukumu organismam caur pārtikas produktiem .
Šie ķīmiskie savienojumi uzkrājas un nogulsnējas mūsu organisma audos, tādā veidā sagraujot un pieskābējot organisma iekšējo vidi. Katram no mums ir tiesības izvēlēties, ko ielikt savā mutē, vai to, kas veselību pilnīgi sagrauj vai to, kas veselību  nostiprina. Ja izvēlamies ēst sliktas kvalitātes produktus, kopā ar veselības pasliktināšanos zaudējam iespēju izbaudīt savu dzīvi.
Kas zina, varbūt ir pienācis laiks sevi attīrīt no uzkrātā piesārņojuma? Pietiek to uzticīgi nēsāt sevī!
Aizraušanās ar medikamentiem.....
Šodien mēs dzīvojam laikmetā, kurā daudzi aizraujas ar nepamatotu medikamentu lietošanu. Miljoniem cilvēku katru gadu mirst no izrakstīto zāļu un medikamentozās  ārstēšanas. Tajā pašā laikā, alternatīvās un drošās metodes no tradicionālās medicīnas puses tiek apzināti noklusētas un pasniegtas kā bezvērtīgas vai pat kaitīgas. Bieži vien aiz šim darbībām slēpjas politiskās un ekonomiskās intereses.
Ik gadu tiek viltoti 100-120 farmaceitisko preparātu. Falsifikatori parasti vilto labi pazīstamus, bieži lietojamus un ne visai dārgus preparātus.
Tas ir jāzina un par to ir jādomā.
Ir 23 tūkstoši diagnožu un tikai četri iemesli, kāpēc fiziskais ķermenis iet bojā. Par to citreiz.
  Parazīti – aizdomājamies par šo!!!
Pēc Vispasaules Veselības organizācijas ziņām, vairāk kā 2/3 pasaules iedzīvotāju, pat to nenojaušot, cieš no parazitārām infekcijām.
Pēc slimnieku skaita pasaulē, trešajā vietā ir inficēšanās ar zarnu helmintozēm (cērmes, spalīši, lenteņi u.c.). Šodien šī slimību grupa ir viens no galvenajiem cilvēku nāves iemesliem.
Parazitārās slimības ir iemesls gan bērnu, gan pieaugušo psihiskās un fiziskās veselības attīstības traucējumiem, kā arī pazemina cilvēka darba spējas.
Lai kurā pasaules malā mēs dzīvotu, pēc statistikas 92% iedzīvotāju organismos dzīvo parazīti.
Cilvēki ir uzbūvējuši kosmosa kuģus, visvarenākos ieročus, bet ar cērmēm netiek galā. Ņemot vērā daudzveidīgās helmintu formas, to izsauktos veselības traucējumus un saslimšanas, to izdzīšanai no organisma ir nepieciešama kompleksa un zinātniska pieeja. Jo nopietnāka būs sastādītā programma, jo būs labāks efekts un mazāk ļaunuma tiks nodarīts organismam. Parazītiem organismā ejot bojā masveidā, ir nepieciešams vienlaicīgi tos izvadīt no organisma, jo to līķiem sadaloties, iespējama organisma intoksikācija (saindēšanās).
Brīvie radikāļi – jāņem vērā
Ar brīvo radikāļu skaita palielināšanos organismā ir saistīti 80 veidi veselības traucējumu. Brīvie radikāļi uzbrūk šūnām, kas noved pie to bojājuma. Tādā brīdī organisms ir atvērts sliktajiem mikrobiem, kuri rada veselības traucējumus un slimības. Antioksidanti neitralizē brīvos radikāļus, atdodot tiem savus elektronus. Lietojot antioksidantus, šūnas tiek aizsargātas no brīvajiem radikāļiem, kas izraisa vēža šūnu attīstību un citas nopietnas saslimšanas.
Zinātnieki ir atklājuši jauna veida antioksidantu, kurš ir tūkstoš reižu efektīvāks, kā līdz šim zināmie. Tas dod enerģiju organisma šķidrajām vidēm.
Laba veselība vienmēr ir patīkamāka un maksā lētāk, nekā slimības un to ārstēšana.
Parunāsim par investīcijām
1) Var investēt aptiekā.                                       2)  Var investēt slimnīcā.
        3) Var investēt apbedīšanas pakalpojumu birojā.          4)  Var investēt sevī.
Atsakoties investēt sevī, lietot aminoskābes; minerālus un mikroelementus; vitamīnus, taukskābes, fermentus, periodiski tīrīt organismu un lietot pret parazitārās programmas, mēs investējam augstāk nosauktajās organizācijās. Labi, var padomāt, kur vēlamies investēt...
Ja par sevi nedomāju, tad par mani padomās kāds cits. Tikai, vai tas būs par labu man?!
Tomēr, izvēle, kur vēlos investēt, ir manis paša ziņā.

        Ja šī ziņa Jums ir noderīga un rodas interese, esam zinoši un atradīsim laiku ar Jums satikties.
Lai norunātu pārrunu vietu un laiku, zvaniet pa telefon
u: 26610131 Sandra -sertificēta nutricioloģe.

Atslegas vārdi: veselība7049, zāles0, investīcijas78

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

savsem k. 10. feb 2011. 23:39

Un pēcnāves dzīvei ieteicams uzbūvēt ja nu ne piramīdu , tad vismaz mauzoleju kārtīgāku ...

Vilks V. 10. feb 2011. 21:04

Neesmu speciālists,bet man nepatīk vārds "investēt",kā arī vārds "nauda",
ja iet runa par veselību!
Un visu augstāk minēto-vitamīnus,fermentus,aminoskābes,mikroelementus,
minerālus,šķiedrvielas,nepiesātinātās taukskābes,
šķiedrvielas zarnu trakta attīrīšanai un pat pretparazitārās ķirbju sēklas
mēs varam atrast DABAS ,ne zinātnieku radītajos produktos!
"Ir 23 tūkstoši diagnožu un tikai četri iemesli, kāpēc fiziskais ķermenis iet bojā. Par to citreiz."
Varbūt tieši šo vajadzēja uzrakstīt....
Tas būtu tiešām interesanti!
Lūdzu piedod,Sandra!
Tas nav personiski!
Tikai mans viedoklis!
Jauku Tev vakaru!

Autorizācija

Ienākt