Gaismas sekotājiem.

10. feb 2011. 20:56


Vispasaules meditācija 10. februārī 2011 g.
Mīļie Gaismas atbalstītāji, esiet sveicināti 2011.gadā. Gadā, kas sola lielas pārmaiņas un piedzīvojumus, gadā, kas manifestēs daudzus brīnumus. Dziedināšana notiks daudzos un dažādos līmeņos un pat maiju kalendārā šim 2011. gadam ir īpaša nozīme.

2011.gada 10. februārī beidzas maiju kalendāra “Tzolkin-Cycle” un jaunā ciklā mēs ieiesim 11.februārī. (info par jēdzienu „tzolkin” atrodams google meklētājā)

Arī 9. martā mēs kopā ar Zemes Māti ieiesim jaunā ciklā, Visuma plāna ciklā. Abi cikli- “Tzolkin-Cycle” un Visuma Plānu cikls noslēgsies 2011.gada 28.oktobrī.

www.calleman.com www.indalosia.de

Kādā „spontānā sirds- atvēršanās” brīdī es saņēmu ziņu un lūgumu izveidot vispasaules meditāciju. Meditācijas teksts oriģināli ir radīts vācu valodā, bet tulkots jau vairākās citās valodās.
Lūdzu, palīdziet šīs informācijas izplatīšanā, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu apzināti piedalīties šajā notikumā.

Meditācija 2011. gada 10.februārī plkst. 19.00.

Vienalga, kur atrodaties uz šīs planētas, plkst. 19.00. piedalieties meditācijā, lai šajā dienā atbrīvotu kolektīvu mīlestības enerģijas daudzumu. Ja jums neder meditācijas noteiktais laiks- plkst.19.00., tad varat meditāciju veikt sev piemērotā laikā.

Izvēlieties kristālu un jau dienu pirms meditācijas to attīriet, tad novietojiet uz 24 stundām ārā. Kristāls būs jūsu dāvana Zemes Mātei, tāpēc izvēlieties tādu kristālu, ko atdosiet Viņai atpakaļ.

Visuma plānu enerģētiskais potenciāls ļaus cilvēcei savienoties ar Zemes Māti un atgriezt mūs dzīvei vienotībā ar to un savā starpā.

Zemes Māte cilvēcei ir kalpojusi ļoti ilgi un pacietīgi. Viņa būs baro, Viņa dod mums pajumti, Viņa dod mums mūsu ķermeņus, Viņa dara visu, lai mēs varētu pieredzēt sevi kā cilvēku būtnes.

Pienācis laiks pateikties Mātei Zemei un iet jaunu ceļu, harmonijas un unisona ceļu, kas savienots ar Mātes sirdspukstiem. Pienācis laiks parādīt mūsu Mātei, ka esam gatavi vienotībai un pateicībā par Viņas devīgajām un cēlsirdīgajām dāvanām vēlamies kaut ko atdot, atgriezt atpakaļ kā pateicību. Jūsu labās gribas simbols būs izvēlētais kristāls.

Meditācija ir ļoti vienkārša:

Ērti apsēdieties un lēni ieelpojot caur degunu domās izskaitiet līdz 7. Vizualizējiet kā gaisma ienāk caur jūsu pamata un vainaga čakrām, virzoties gar muguru un sastopoties jūsu sirds centrā.

Aizturot elpu, skaitiet atkal līdz 7. Vērojiet gaismas bumbu, kas veidojas jūsu sirds čakrā.

Domās atkal skaitot līdz 7, caur muti izelpojiet. Vizualizējiet, kā gaisma izplatās uz visām pusēm pa jūsu enerģētisko lauku, attīrot un aizvācot visu sastāvējušos un izlietoto.

Tad, aizturot elpu, aizskaitiet līdz 7 un vērojiet, kas notiek.

Atkārtojiet šo elpošanas tehniku 7 reizes un ļaujiet enerģijai kustēties ap jums. Ļoti bieži rodas ļoti vieglas, lidojošas sajūtas. Izjūtiet šo brīvības sajūtu.

Ļaujiet aizritēt pāris minūtēm, un tad sāciet apzināti savienoties ar Māti Zemi un Debesu Tēvu.
Ļaujiet, lai sirds centrā izveidojas mīlestības bumba Mātei Zemei, atceroties visas tās skaistās vietas, ko esat redzējuši un apmeklējuši un aizsūtiet šo gaismas bumbu Mātes Zemes kodolam. Tad vienkārši gaidiet, gaidiet līdz Viņa jums atbildēs. Viņa atbildēs, jo Viņa jūs mīl. Ļaujiet savā ķermenī ieplūst Viņas mīlestībai, ļaujiet iekustināt savu enerģētisko lauku.

Un tagad savā sirds centrā izveidojiet mīlestības bumbu Debesu Tēvam, kā mīlestības apliecinājumu visam tam, kas eksistē ārpus planētas.
Varat sev atgādināt par zvaigznēs mirdzošajām nakts debesīm un sūtīt savu mīlestību Debesu Tēvam. Sagaidiet Viņa atbildi. Viņš jums sūta savu mīlestību. Ļaujiet tai ienākt jūsu ķermenī un enerģētiskajā laukā.
Tagad esat savienojušies ar Zemes Mātes un Debesu Tēva mīlestību.

Izbaudiet šo savienību kādas 10 minūtes.

Tad iedomājieties sevi lidojam visumā, virs un ap zemi, satiekot visus tos, kuri tagad meditē. Sadodieties rokās. Un jūs izveidojat apli ap Māti Zemi.

Tagad padomājiet par visu to, par ko vēlētos pateikt paldies Zemes Mātei. Varat to izteikt klusu pie sevis vai domās:
“Zemes Māte, es pateicos tev par manu fizisko ķermeni, es pateicos tev par skaistumu, es pateicos par visu to, kas mūs baro te uz planētas, es pateicos tev par pacietību pret mums, taviem bērniem, utt.”

Šajās pārdomās un sajūtās palieciet kādas 10 minūtes. Kad aptrūkstas pateicības vārdi, tad sāciet tos atkārtot no sākuma.

Tad pievērsieties savam ķermenim un paņemiet kristālu, pielieciet to pie sava sirds centra.
Dziļi ievelciet elpu savā sirdī un iedomājieties tur spožu sauli. Šī saule tagad tiek piepildīta un uzstrāvota ar to mīlestību un pateicību, ko izjūtat pret Zemes Māti. Dziļi elpojiet vēl 10 minūtes un redziet, kā saule mirdz aizvien spožāk un spožāk, izelpojot ļaujiet jūsu mīlestībai un pateicībai ieplūst kristālā. Uzstrāvojiet to ar savas sirds mīlestību un pateicību.

Tad lēnām atgriezieties šeit un tagad.

http://www.sternenkraft.at/news-empfehlungen/musik-zur-meditation/
norādītajā adresē varat lejupielādēt meditācijai piemeklētu mūziku, tā apstājas ik pēc 10 minūtēm.

Un pēdējais solis. Jūs atgriežat kristālu Zemes Mātei tūlīt pat vai dažu dienu laikā. Izvēlieties kādu ūdens tilpni- upi, strautu, ezeru vai jūru. Iemetiet kristālu ūdenī un ļaujiet ūdens spēkam jūsu mīlestību un pateicību izplatīt pa visiem zemes ūdeņiem, lai šīs enerģijas sasniegtu tos, kuri vēl guļ aizmirstības miegā.

Ja vēlaties, varat šo rituālu atkārtot arī ar citiem kristāliem.

Mēs pateicamies par atbalstu, mēs pateicamies, ka ESAT. Kopīgiem spēkiem mēs atgriezīsim cilvēku apziņā mīlestību pret Zemes Māti. Laiks ir PIENĀCIS.

Ar mūsu sirds sveicieniem,
Šari un Anna

Meditācijas teksts  www.littlegranmother.net .

Tulkoja Māra Brante

Atslegas vārdi: pasaule20, cilvēks402, Meditacija.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt