Kreisais sānsolis - kurā brīdī tas sākas...

6. apr 2011. 17:01

   Kura gan ir tā robeža, kas nodala uzticību no nodevības ? Cik tālu drīkst aiziet, lai nekļūtu par nodevēju pret savu LIELO mīlestību?   Kā to sajust, atpazīt? Vai tā ir pirmā divu kaislīgu acupāru sastapšanās un tauriņi pakrūtē? Vai tas ir pirmais pieskāriens, glāsts skūpsts? Varbūt uzticību mēs varam saglabāt nodarbojoties tikai ar orālo seksu? Vai arī pēc francūžu tradīcijām - ja lietots prezervatīvs, uzticība saglabāta (vismaz DNS līmenī sajaukšanās nav notikusi). Varbūt uzticību var saglabāt garīgā līmenī nodarbojoties ar seksu tikai fiziski (tikai ko tad tā grēcīgā miesa dara pa to laiku, kamēr gars ir tik uzticīgs ).  Kāds būtu jūsu viedoklis?

Atslegas vārdi: uzticība16, nodevība0, sānsolis0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Ledija J. 6. apr 2011. 21:56

ja cilvekam ir lidzas otra pusite un tam otram cilvekam peksni sagribas kaut ko citu un tas otrs cilveks aiziet parmainas pec pargul ar citu,tad ta ir nodeviba ,kura ir nepiedodama,vajag abiem partneriem piedomat par savu seksualo dzivi,pilnveidot to un improvizet,tad nebus doma meklet laimi sansolos

Dzēsts profils 6. apr 2011. 18:56

Redzi, ja sākas jautājumi- kā lai saglabā uzticību, vai - kas tas vispār ir par zvēru, tad jau kaut kādas problēmas kaut kur noteikti ir. Jo , attiecībās, kurās cilveki ir ieinteresēti viens otrā, saņem piepildījumu no sevis un no otra- tajās tadi jautājumi vispār nepastav. Kopā ir cilvēki, kuriem tādas pamatvērtības kā cieņa, uzskati par kaut ko, redzējums perspektīvai - ir līdzīgi.Manuprāt, neuzticība sākas galvā, tad , kad rodas doma- ka ir tiesības un atļauts viss, jo......dzīvojam vienreiz, neviens nav bez palaidnībām, visi ta dara, u.t.t.Tad, kad problemas attiecībās škiet vieglāk risinamas ārpus šim attiecībām, nevis- aci pret aci ar partneri. Vienalga kā- izrunajoties, izstrīdoties, da kaut vai savācot čemodānu un aizcērtot durvis- bet- aci pret aci, neiejaucot taja visā kādu no malas.  

Dzēsts profils 6. apr 2011. 18:20

Garigās attiecības es lieku pāri visam, bet fiziskais ir katra apziņu līmenī...
Nodevība saskatu, kad tiek pārkāptas morālā ētikas vienošanās. Kad beigas slavenajā trīstūrī, katrs vairs nesaprot ko dara, kaut uzskata, ka visu tas zina! Kur ir apsurds, tur arī meklē atbildi uz savu jautājumu.
Bet jautājums vietā!

Dzēsts profils 6. apr 2011. 17:41

Njā,grūta tēma,tā neuzticība,greizsirdība,.....,varbūt pareizi uzskata svingeri,ka uzticība var būt tikai garīgā ziņā,....,pārējā,uz priekšu,nav ko taupīt!?

Aivars K. 6. apr 2011. 17:35

tas ir slidens solis un robežu  paredzēt ir grūti..))

Dzēsts profils 6. apr 2011. 17:19

Jā Mārtiņ,laikam tieši tīrs skūpsts brīžiem liekas intīmāks un jaukāks par pliku sex,....,jo muti jau var izmazgāt,....,bet,...!?

Mārtiņš M. 6. apr 2011. 17:12

...laikam jau tāpēc skūpsts ir tik intīms..... prostitūtas gatavas praktiski uz visu, bet retā piekrīt skūpstīties.......

Dzēsts profils 6. apr 2011. 17:09

Ir uzskats,ka sieviete piedod vīrietim,ja viņš pārguļ,bet nepiedod,ja iemīlas citā,savukārt vīrietim ir otrādi,.....,nu par to orālo sexu un prezervatīviem nezinu gan,diez vai tas būtu normāli,ja sieva pārnāktu mājās,pilnu muti ar cita spermu,un vēl būtu tāda jānoskūpsta pirms saldā miega,...

Autorizācija

Ienākt