Dārzeņi borščam...

30. sep 2011. 10:40


       3 kg kāpostu
       1 kg bietīšu
       1 kg burkānu
       500 gr sīpolu
       paprika pēc vēlēšanās
       sāls pēc garšas,
       3 ēd. k cukura
       1/2 glāze 9 % etiķa

   Sīpolus sasmalcina,  bietes ( vārītas) un burkānus sarīvē. Tomātus sasmalcina sīki vai sablenderē. Var samalt gaļasmašīnā.  Kāpostus un  papriku sagriež stienīšos.
   Katlā kāpostus apcep eļļā. Apcep sīpolus. Pievieno bietes un burkānus. Viegli apcep. Tad pievieno tomātus un visu sautē 10 min. Pilda burkās un aizvāko.

Atslegas vārdi: dārzeņi ....0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dārzniece K. 1. okt 2011. 11:50

         Es visus tādā veidā pagatavotos salātus glabāju pagrabā. (Daudzdzīvokļu māja). Ja burciņu nav daudz, bet  ledusskapī ir vieta, var arī ledusskapī glabāt..... Ja burciņas būs  izkarsētas pirms piepildīšanas un vāciņš izdezinficēts, nevajadzētu būt problēmu....Es izmantoju skrūvējamos vāciņus.... Lai būtu drošāk, esmu darījusi tā : nopērku šņabi mazo blašķīti un tad vates tamponu samērcēju un  noslauku vāciņa iekšpusi un burkas maliņas....

Ruta R. 30. sep 2011. 14:52

Izklausās pieņemami, bet kur pēc tam un kādā temperatūrā uzglabā?

Dārzniece K. 30. sep 2011. 12:02

        Kas tad tas par boršču, ja nav bietīšu iekšā!...   

Aivars K. 30. sep 2011. 11:49

a tās bietes drīkst nelikt iekš tās visas zaftes?..koooo?

Dārzniece K. 30. sep 2011. 11:26

       Puslitrs eļļas būs par daudz. Es parasti iztieku ar to, kurā apcep dārzeņus. Ja par sausu, tad  var pielikt vēl.

Dzēsts profils 30. sep 2011. 10:59

puslitrs eļļas.

Dzēsts profils 30. sep 2011. 10:51

nekārdini

Marika k. 30. sep 2011. 10:49

Paldies un 1 kg. marineetu pipargurkjiishu ! Sakaardinaaji!

Dzēsts profils 30. sep 2011. 10:46

Es domāju ka tas vienam zupas grāpim....    un ka aicināsi visu amigosu uz vakariņām...

Autorizācija

Ienākt