par teritorijas ieziimeshanu

3. okt 2011. 21:18

...mes zinam ka dzivnieku puishi ieziimee savu teritoriju lai taa paraadiitu ka taa ir vinja teritorija...es to zinaaju bet nekad taa isti nebiju dzive ar to sastapusies...un vakar..guleeju ar suni pie juras un lai vinjam buutu nedaudz enas uzliku saulessardzinu..un tad pekshni uzrodas vel viens sunjuks un grib draudzeties..bet manejais pieceljas..un pirmais ko izdara..ieziime teritoriju(haha uzchuraja uz saulessardzinju)..un tad es veroju cik ljoti piesardzigi nelugtais cieminjsh aposhnjajas un aizgaja..smiekliigi bija to redzeet un pie reizes protams biju nikna..man tada teritorijas iezimeshana uz saules sargu nemaz nepatika..bet kaa tad ir dziivee ar cilveeku puishiem...jus iezimejat savu teritoriju????!!!!!!!

Atslegas vārdi: teritorija0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Dzēsts profils 4. okt 2011. 19:44

Izmētātas zeķes, džinsi uz krēsla atzveltnes, - uz otra krēsla atzveltnes- krekls vai džemperis... nenovākti trauki,  avīzes pagultē, pelnutrauks kaut kur , kur nu cilveks ir smēķējis... tā visa ir teritorijas iezīmēšana.

Ewa S. 4. okt 2011. 13:17

a patiesiibaa laikam vieniiigais domu uztveera A.Vanags....un precizi teikts par to gredzenu..visistakaa teritorijas iezimeshana....

Ewa S. 4. okt 2011. 13:15

starp citu...Anrijs A....vai esi tiesham noverojis kaa mushas to dara????vai vinjas to dara lidojot..vai seezhot uz lampas???  

Aivars K. 4. okt 2011. 11:31

saki paldies, ka tikai saulessardziņam *uzrasināja*.. varēja jau arī tam otram suņam ierādīt, kam saimniece pieder..p

Dzēsts profils 4. okt 2011. 00:38

Cilveekiem tak arii ir teritorijas ieziimeeshana - seetas, zjogi.. dziivoklja durvis.. un ja taas robezjas paarkaapj kaads sveshinieks, mees nebuut neesam prieciigi..
Ari ar mums piederoshaam lietaam.. arii ar cilveekiem tas pats - gredzens pirkstaa arii ir iipashumtiesiibu apziimeejums.. Viirs tak nebuutu sajuusmaa, ka kaads cits naaktu klaat vinja sievai un saaktu "iepaziities" - tad arii tiktu sveshinieks iepaziistinaats ar "teritoriju un iipashumtiesiibaam".. :D

Moon M. 3. okt 2011. 22:23

         ..KĀRLI

alberts d. 3. okt 2011. 21:55


LABAIS!!! Man patīk,un kā domā Tu pati...

Dzēsts profils 3. okt 2011. 21:39

http://www.youtube.com/watch?v=p7MPHZYL6dA&feature=player_detailpage#t=1s
...Manuprat ...butu iissti gana vietaa istajaa i laika   pasacina Teu mans vakara klausitaja ...     

Autorizācija

Ienākt