Smilšu graudā, lietus lāsē...

8. okt 2011. 02:10

Uzrakstu jau kuro blogu, saglabāju to melnrakstos, taču publicēt nav vēlēšanās. Vai tas ir tādēļ, ka man nav nepieciešams, lai kāds to izlasītu, un pietiek ar to, ka es to uzrakstu...gluži kā ar ierakstu dienasgrāmatā?  Varbūt tā ir nepatika, ka izteiksmes veida individualitāti, kura noteikti piemīt katram bloga autoram, kāds kārtējo reizi piesavināsies? Nē, šķiet nav žēl! Kas tad? Varbūt līdz galam neesmu sapratis šīs mikropasaules uzbūvi, vai gluži pretēji pārāk labi to pazīstu, un zinu, ka pa lielam te nekas nemainās, kā pasakā, tiek radīta izlūzija par mūžīgo vasaru?
Iespējams ir pienācis laiks paskatīties, kas atrodas aiz šī paugura...ir nojausma, ka viena un tā pati melodija skan atšķirīgi, ja tiek atskaņota uz cita instrumenta...smile:



Atslegas vārdi: Hakuna matata0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Raivo K. 8. okt 2011. 23:04

Uzrakstot šo blogu , Tu jau esi apāvis kājas , lai dotos aiz nākošā paugura .
Varbūt būs jādodas vēl līdz nākošajam , varbūt tālāk ... Zeme ir apaļa , neatrodot meklēto , Tu pēc kāda laika atgriezīsies izejas punktā , pie šī paša paugura , tikai viņš jau būs savādāks .
Taču , ja kājas jau apautas , šis arguments Tevi diez vai atturēs .

Dzēsts profils 8. okt 2011. 21:58

fantastiski!!!

Dzēsts profils 8. okt 2011. 19:44

aha ............. baigi ieinteresēja Tavas mikropasaules izteiksmes formas ! .......... Varēji jau arī šo blogu nerakstīt , aiztaupītu amigosā vietu  

Dace G. 8. okt 2011. 07:31

Brīnišķīga melodija. Liels paldies par emocionālo piepildījumu, kurš radās, noklausoties šo skaņdarbu.
Jauku dienu!

Dzēsts profils 8. okt 2011. 03:41

Dzēsts profils 8. okt 2011. 03:20

Autorizācija

Ienākt