Izvēlies visu dabīgo, arī kosmētiku!

29. nov 2011. 13:52

Eiropas Savienībā dabīgo kosmētiku apzīmē ar vārdiem „bio” vai „eko”. „Cocovogue” pārstāve stāsta, ka diemžēl mūsdienās vārds „dabīgs” ir nonivelējies, jo tā lietošanai nav tādu juridisku ierobežojumu kā vārdiem „bio” vai „eko”. Ar vārdu salikumu „dabīgā kosmētika” nereti apzīmējot arī tādu, kuras sastā ir ļoti maza daļa dabīgas izcelsmes vielu, viss pārējais ir ķīmiski radīts.

Risinājums? Iegādājoties dabīgas kosmētiskas produktus, uzmanība jāpievērš to derīguma termiņam (tas nepārsniedz divus gadus), bet galvenokārt produktu sastāvam. Dabīgajā kosmētikā nav sastopamas sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, parabēni, svins, minerāleļļa un citas veselības problēmas izraisošas vielas.

Vairāk par dabīgo kosmētiku var uzzināt tirdzniecības centra „Domina Shopping” veikalā „Cocovogue”. Tāpat „draudzīgos” ādas kopšanas līdzekļus var meklēt „Stenders”, „Madara” un citos veikalos.

Mīliet sevi, iespējami vairāk lietojiet dabīgus produktus, veiciet fiziskas aktivitātes, un slimības no Jums turēsies pa gabalu!  

Atslegas vārdi: cilvēks402

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 30. nov 2011. 05:08

Kad sieviete smaržo vislabāk?! Tad,kad nesmaržo nekā!!! Kosmētika nav savienojama ar dabiskumu...

savsem k. 29. nov 2011. 20:51

Nezināju gan , ka dabiskās vielās nav ķīmisku elementu ...

jurijs s. 29. nov 2011. 16:45

Dzēsts profils 29. nov 2011. 15:19

Dabīgajai kosmētikai bez konservantiem  nu gan nebūs termiņs- 2 gadi, tātad tur ir kaut vai 0, 01% konservantu..Pēc ES regulām - 6-8 mēneši.. Parabēni  ,starp citu,nebūt nav vienīgie konservanti( ķīmiskie).. Un potenciali bīstamas ir arī dabīgas vielas, tā pati cipreses eļļa.  

Dzēsts profils 29. nov 2011. 14:12

Nu ja būtu vienmēr tik viegli atšķirt,kas da'bīgs un kas falšs....

Autorizācija

Ienākt