...visai interesanti...:)))...ar lirisku piesitienu...:)))

1. dec 2011. 11:31

Laikam amigos ir vienīgais portāls,kur sievietes nedalās pieredzē ar savām kulinārijas prasmēm,receptēm vienvārdu sakot ...našķiem.
Interesanti gan...kāpēc? -būtu tak visai interesanti šo to jaunu uzzināt...kādu jaunu salātiņu recepti ar tām pašām pupiņām ...un ne tikai(Aivar )
Draugos tik daudz visa kā interesanta,garda un jau izmēģināts...
Pie mums tikai sekss da sekss,dzejolišī,citātiņi,muzička un kurš kuru...tā pamatīgāk "APLIKS" no galvas līdz kājām...

Atslegas vārdi: ikdiena.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (45)

Nauris N. 1. dec 2011. 18:39

Nu nē , receptes tik apetīti uzdzen , labāk viss pārējais ..., bez receptītēm / kulinārām / , pārējās atļautas ....

Aivars K. 1. dec 2011. 15:35

ja vēl man tai  tējiņā kādu pulverīti [purgenum] neiebērs..p

Aivars K. 1. dec 2011. 15:34

kinoteātrī nē.. tur var dabūt  *svinu* ribās..))..ppp

Dilaila L. 1. dec 2011. 15:33

Nu re tad jau Aivar klizmu nevajadzēs, uzvāri tikai tādu vājāku to kumelīšu tējiņu!

Aleksandrs V. 1. dec 2011. 15:29

Tikai kinoteātrī neēd un papīrīti nečaukstini.....

Aivars K. 1. dec 2011. 15:29

es šokolādītes ēdot, piedzeru klāt  kumelīšu tējiņu..))

Moon M. 1. dec 2011. 15:28

Ēdot šokolādi ,izbārsti pa grīdu graudus,lai redz...cik lēti būsi uzturams uz priekšdienām...galvenais -neaizmirsti par ūdeni.

Aivars K. 1. dec 2011. 15:22

es šodien sapirkšu daudz šokolādītes un  ***viens pats*** ēdīšu.. papīrus skaļi čaukstinādams  filmas laikā.. vot kā es izdarīšu!..p

Moon M. 1. dec 2011. 15:21

ceri vien...     

Aivars K. 1. dec 2011. 15:19

es tā ceru..p bet ej nu sazini, ..))

Moon M. 1. dec 2011. 15:16

Aivar ,labi ka vēl ūdens spainīti pasniegs,varbūt izbēgsi no klizmu procedūras     

Dilaila L. 1. dec 2011. 15:15

Man pat kauns palika, es veģetāriete un nepazīstu tādus kailgraudu miežus!!!     

Dzēsts profils 1. dec 2011. 15:09

Varbūt noder...
Auzu piens
Sastāvdaļas

100 g auzu milti

250 g vārīts atdzesēts ūdens

vaniļas cukurs

medus



Pagatavošana:

Samaļ kailgraudu auzas vai ņem gatavus auzu miltus ½ glāzi, tos aplej ar 1 glāzi vārīta atdzesēta ūdens un 4 stundas ļauj uzbriest ik pa laikam apmaisot. Izkāš caur ļoti smalku sietu un lieto ar garšvielām vai bez. Var saldināt ar medu.

Dzēsts profils 1. dec 2011. 15:06

Piebilde par tiem graudiem. Tiek izmantoti kailgraudu mieži. Nu tie, kas bez plēksnēm. Tādi ir. ja-ja.

Aivars K. 1. dec 2011. 14:52

man jau laikam auzas pabērs priekšā..un ūdens spainīti blakus noliks..))..))..))

Dilaila L. 1. dec 2011. 14:43

Man jautājums..................a kādi graudi nepieciešami tiem salātiem, ir taču kviešu rudzu utt.?

Dārzniece K. 1. dec 2011. 14:38

            Neglāba Tevi šoreiz Svētā Marija.......Karbonādīšu un kotletīšu vietā knābāsi  uzbriedinātus graudus ar čilli pipariem....Bet marmelādītes un  zefīriņus aizstāsim  ar vīnogu un  vistas gaļas maisījumu...Tā mēs turpmāk ēdīsim.... Varbūt tik daudz te nekulstīsi mēli......

Aivars K. 1. dec 2011. 14:20

ak svētā. marija.. ka tik mana sieva neizlasa.. tad dabūšu graudus knābāt vēl..))

Frēzija v. 1. dec 2011. 14:02

   ... Tev taisnība, pēc receptēm es ieskatos citās lapās.

uz V. 1. dec 2011. 13:40

...vienkārši kā tikko pieliku savu punci ar ko līdzīgu desertā, tāpēc jau tik tēlaini nejauši paspruka, bet nu tā kā labot uzrakstīto mans ir pa slinku, atdevu komentā kā nu sanāca....   

Autorizācija

Ienākt